Το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα στο Χαλάνδρι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άγνωστοι την Κυριακή (06/06).
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 07:20 το πρωί της Κυριακής ο γνωστός παρουσιαστής κάλεσε το 100 ώστε να καταγγείλει την απόπειρα διάρρηξης στην οικία του, η οποία βρίσκεται εντός συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή του Χαλανδρίου.
Οι διαρρήκτες μόλις είδαν τον παρουσιαστή πήδηξαν μια μάντρα και αποπειράθηκαν να μπουν σε άλλα διαμερίσματα. Ωστόσο, άνδρες της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ που είχαν σπεύσει στο σημείο, ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν πεζή, καταφέρνοντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν αρχικά τον έναν, ενώ οι δύο συνεργοί του μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Η καταδίωξη των άλλων δύο δραστών συνεχίστηκε από τους αστυνομικούς μέχρι την στιγμή που ο συνοδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από το όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ ο τρίτος αναζητείται από τις αρχές καθώς κατάφερε να διαφύγει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είναι 3 άνδρες Ρομά.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του πρώτου δράστη, εντός του συγκροτήματος, τραυματίστηκε μια γυναίκα αστυνομικός, καθώς έπεσε και έβγαλε τον ώμο της.