Βασίλης Καλογήρου: «Οι γονείς γνωρίζουν πολύ καλά τι λένε» - Gkourou.com Βασίλης Καλογήρου: «Οι γονείς γνωρίζουν πολύ καλά τι λένε»

Βασίλης Καλογήρου: «Οι γονείς γνωρίζουν πολύ καλά τι λένε»


 


Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην επικείμενη κατάθεση της Σοφίας Αποστολάκη αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του γιου της Βασίλη Καλογήρου, οι δημόσιες καταγγελίες της βαραίνουν σαν σκιά έναν από τους πλέον μυστηριώδεις θανάτους.

Πέντε μέρες μετά την εύρεση της σορού του Βασίλη Καλογήρου, οι συγγενείς του υποστηρίζουν την αρχική τους πεποίθηση: Ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;», γράφει η μητέρα του 39χρονου, Σοφία Αποστολάκη, σε ανάρτησή της.

Ο Γιώργος Αποστολάκης, θείος του Βασίλη Καλογήρου ανέφερε: «Καλήν αντάμωση ανιψιέ μου, καλέ. Ο Κύριος δεν είναι άδικος. Όσα -μυαλά πονηρά και χέρια δόλια- σου στέρησαν, θα σου τα δώσει Εκείνος πολλαπλάσια. Αιωνία σου η μνήμη».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής, που ανέλαβε την έρευνα για τον 39χρονο κατόπιν εντολής της οικογένειας Καλογήρου, και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησαν στις «Εξελίξεις τώρα» για την υπόθεση του 39χρονου.

«Οι γονείς γνωρίζουν πολύ καλά τι λένε. Πρόκειται για άτομα με δομημένη και συγκροτημένη σκέψη, με επιστημονική επάρκεια. Πρόκειται για ανθρώπους που κοσμούν την ελληνική δικαιοσύνη. Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι δεν τα έχουν πει τυχαία. Με τη μητέρα του Βασίλη συζητήσαμε πράγματα που δεν μπορείς να τα πεις δημόσια, καθώς υπάρχουν λόγοι που κάποια πράγματα πρέπει να μείνουν με στεγανά», ανέφερε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Για τον κ. Τσούκαλη το σενάριο της αυτοχειρίας στη υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου θα πρέπει να αποκλειστεί με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων να αναφέρει για τις συνθήκες που βρέθηκε η σορός:

«Η σορός ήταν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν την αλλοίωσαν σε μεγάλο βαθμό. Λέμε με σιγουριά ότι δεν έχει αλλοιωθεί, γιατί οι συνάδελφοι έχουν πάρει όλα τα όργανα και έχουν στείλει ιστολογικές εξετάσεις σε όλα τα βασικά όργανα. Ένα δεύτερο δεδομένο είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα ζώα που επιτέθηκαν στους ιστούς, θα είχαμε σίγουρα απάντηση ακόμα και μακροσκοπικά».

Αναφορικά με ιατρικό εύρημα, όπου διαπιστώθηκε να υπάρχει εκτεταμένη φθορά σε ένα οστό στη βάση της γλώσσας του 39χρονου, το υοειδές οστό, όπως ονομάζεται ο ιατροδικαστής υπογράμμισε: «Αυτό που ψάχνουμε τώρα το υοειδές οστό, εάν δεν είχαν επέμβει τα τρωκτικά και να έχουν καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος αυτού, θα είχαμε δει αν ήταν ακέραιο ή όχι και θα είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το σημείο στόχος».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ