Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν του φονικού τροχαίου στη Φυλή όπου ένα παιδί μόλις 15 ετών σκοτώθηκε και δυο ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά έδωσε στη δημοσιότητα τo Mega.
Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο στη Φυλή έγινε το πρωί της Κυριακής στην οδό Ιάσμου όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός προσέκρουσε σε μια ελιά και στη συνέχεια ντελαπάρισε. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 15χρονος, μια νεαρή γυναίκα ακρωτηριάστηκε, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Στο βίντεο φαίνονται καπνοί να βγαίνουν από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, ενώ διακρίνονται κάτοικοι να σπεύδουν στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη παρέα.
Οι κάτοικοι της Φυλής είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι με τους συμμαθητές του 15χρονου να σπεύδουν σήμερα στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου.