The Voice: Άφωνοι οι κριτές με την εμφάνιση της Τραϊάνας Ανανία – «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου» - Gkourou.com The Voice: Άφωνοι οι κριτές με την εμφάνιση της Τραϊάνας Ανανία – «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου»

The Voice: Άφωνοι οι κριτές με την εμφάνιση της Τραϊάνας Ανανία – «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο του The Voice στον ΣΚΑΙ.

Στη σκηνή του μουσικού σόου ανέβηκε ένα γνώριμο πρόσωπο, τόσο για τους κριτές όσο και για τους τηλεθεατές, αφήνοντάς τους άφωνους με την εμφάνισή της.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, η οποία εξομολογήθηκε πως αποφάσισε να αφήσει πίσω το παρελθόν μου!

«Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε η 35χρονη καλλιτέχνιδα.

Η ίδια ερμήνευσε το τραγούδι «Σεντόνια» της Άννας Βίσση προσπαθώντας να κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice. Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού, η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί, με αποτέλεσμα να πάρει αυτόματα την Τραϊάνα Ανανία στην ομάδα της.