Survivor 2024: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Αυτά τα χρήματα θα πάρει – Αναλυτικά η λίστα - Gkourou.com Survivor 2024: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Αυτά τα χρήματα θα πάρει – Αναλυτικά η λίστα

Survivor 2024: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Αυτά τα χρήματα θα πάρει – Αναλυτικά η λίστα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο επεισόδιο του Survivor 2024 της Παρασκευής, οι Αετοί βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, αφού έχασαν το αγώνισμα ασυλίας και έπρεπε να ψηφίσουν ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ωστόσο, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με μια έξυπνη στρατηγική, λέγοντας ψέματα ότι βρήκε το τοτέμ ασυλίας, αποφεύγοντας έτσι να συγκεντρώσει ψήφους – και το σχέδιο της πέτυχε!

«Είμαι απόλυτα ήρεμη, γιατί ανακοίνωσα σε όλους πως έχω το τοτέμ. Φυσικά, με πίστεψαν, και τώρα, στο συμβούλιο, θα παρουσιάσω ένα ψεύτικο τοτέμ που έφτιαξα μόνη μου. Κανείς δεν θα με ψηφίσει σήμερα!», δήλωσε με αυτοπεποίθηση η Εκατερίνα.

Παρά την μπλόφα της, δύο μόνο παίκτες δεν ξεγελάστηκαν και την ψήφισαν, ενώ οι περισσότεροι στράφηκαν εναντίον του Μιχάλη, που έλαβε τις περισσότερες ψήφους, και του Στέφανου, τον οποίο θεωρούσαν πιο αδύναμο παίκτη. Η Ελένη Κατσάρα, που είχε την ατομική ασυλία, επέλεξε τον Βλαδίμηρο ως τρίτο υποψήφιο. Έτσι, οι τρεις παίκτες ετοιμάστηκαν για τη μονομαχία τους, διεκδικώντας την παραμονή.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε Η δοκιμασία περιλάμβανε έναν λαβύρινθο, όπου οι παίκτες έπρεπε να εντοπίσουν το τοτέμ με κλειστά μάτια. Ο Μιχάλης ήταν ο πρώτος που τα κατάφερε και περίμενε το αποτέλεσμα με αγωνία. Τελικά, ο Βλαδίμηρος εξασφάλισε την παραμονή του, με τον Στέφανο Βλάχο να είναι αυτός που αποχώρησε.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor1.000 ευρώ την εβδομάδα είναι η αμοιβή φέτος. Τρεις εβδομάδες κατάφερε να κάτσει στον Άγιο Δομίνικο. 3.000 ευρώ δηλαδή!

Survivor spoiler αποχώρηση 5/10: Οικονομική λίστα

  • Στέφανος Βλάχος 3.000
  • Γιάννης Γκριμανέλης 2.500
  • Αγγελική Κερασιώτη 2.000
  • Μαρία Κερασιώτη 2.000
  • Γεσθημανή Κουτούζογλου 2.000
  • Τάσος Πανάς 1.000