Survivor 2024: Έπεσε στην παγίδα που έστησε και αποχώρησε στο τέλος – ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com Survivor 2024: Έπεσε στην παγίδα που έστησε και αποχώρησε στο τέλος – ΒΙΝΤΕΟ

Survivor 2024: Έπεσε στην παγίδα που έστησε και αποχώρησε στο τέλος – ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το συμβούλιο του Survivor συγκέντρωσε για ακόμη μία βραδιά, αυτή της Παρασκευής, όλους τους παίκτες των ομάδων με τα πράσινα και τα κίτρινα, όπως προβλήθηκε στο νέο επεισόδιο που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ. Στόχος όλων ήταν να μάθουν ποιοι θα βρεθούν υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Στην ψηφοφορία της πράσινης ομάδας, η Ekaterina και ο Μιχάλης κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους, ενώ ο Τζον υπέδειξε την Αγγελική ως τρίτη υποψήφια.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ανέλυσε τους κανόνες της μονομαχίας, εξηγώντας ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους στο παιχνίδι, σε αυτό το κρίσιμο σημείο, προκειμένου να παραμείνουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Η Ekaterina, ο Μιχάλης και η Αγγελική ήταν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν μια ακόμη εβδομάδα παρουσίας στο Survivor. Ωστόσο, για έναν από αυτούς η επιστροφή στην Ελλάδα ήταν πλέον δεδομένη.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε ζητήσει από τον Τζον να την υποδείξει ως υποψήφια, με σκοπό να απομακρύνει αντιπάλους της, η Αγγελική δεν κατάφερε να αντέξει σε αυτή τη δοκιμασία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το Survivor οριστικά το βράδυ της Παρασκευής. «Αγγελική, δεν πρόλαβα να πω ότι σε αυτή τη δοκιμασία το μυστικό δεν είναι η δύναμη, αλλά η τεχνική. Ένα μικρό λάθος, λίγη απροσεξία, μπορεί να κοστίσει την ισορροπία. Ζήτησες από τον αρχηγό να σε υποδείξει, πιστεύοντας πως θα μπορέσεις να βγάλεις εκτός κάποιον από τους συμπαίκτες σου, αλλά τελικά αποχωρείς εσύ από το Survivor», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός, κλείνοντας την αυλαία για την Αγγελική στο παιχνίδι.

Περισσότερα Βίντεο