Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 2024 – Spoiler (7/10): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τις προμήθειες και το έπαθλο φαγητού - Gkourou.com Survivor 2024 – Spoiler (7/10): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τις προμήθειες και το έπαθλο φαγητού

Survivor 2024 – Spoiler (7/10): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τις προμήθειες και το έπαθλο φαγητού


Διαφήμιση - Advertisement

 



Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, οι Αετοί κλήθηκαν να ψηφίσουν τους παίκτες που θα αγωνίζονταν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μία στρατηγική κίνηση της Εκατερίνας Λιντβίνοβα την οδήγησε στο να παραμείνει ασφαλής, ενώ στην μονομαχία που ακολούθησε ο Στέφανος Βλάχος ηττήθηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Πέρασα υπέροχα, είμαι χαρούμενος. Μπορεί να μην τα κατάφερα, αλλά κρατώ μόνο τα θετικά. Έφτασα μέχρι εδώ και νιώθω νικητής, παρότι δεν πήρα το έπαθλο. Ήταν ένα παιχνίδι και η ζωή συνεχίζεται. Θα εξετάσω τα λάθη μου όταν βγω, αλλά είμαι αυθόρμητος και δεν θα άλλαζα το χαρακτήρα μου. Αυτός είμαι, και φτάσαμε μέχρι εδώ», δήλωσε ο παίκτης.

Παρ’ ότι τελικά αυτός που αποχώρησε είναι ο Στέφανος, η ένταση στην Πράσινη ομάδα φαίνεται πως συνεχίζεται. Μάλιστα ο Μιχάλης, σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε για το αποψινό (7/10) επεισόδιο, δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του με τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

«Εγώ πήρα πέντε ψήφους και μάλιστα ξέρω και από ποιους. Πλέον θα τα λέω και εγώ πιο χύμα, όπως έγινε και σήμερα. Ακουγόταν πολύ το όνομα της Εκατερίνας και ξαφνικά τα ίδια άτομα μέσα σε τρεις μέρες αλλάζουν όλοι μαζί και βγάζουν εμένα. Άρα σίγουρα κάτι έχει παιχτεί στο παρασκήνιο», ακούγεται να λέει ο παίκτης των  Αετών.

Δείτε το trailer

 

Η ομάδα που κερδίζει απόψε (7/10) στο «Survivor»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας και τις προμήθειες για την παραλία, λέγεται ότι θα είναι η Κίτρινη!

Περισσότερα Βίντεο