Διαφήμιση - Advertisement
Αεροπλάνο της Ryanair άρπαξε φωτιά πριν την απογείωση στην Ιταλία: Οι 200 επιβάτες εκκένωσαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης - Gkourou.com Αεροπλάνο της Ryanair άρπαξε φωτιά πριν την απογείωση στην Ιταλία: Οι 200 επιβάτες εκκένωσαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης

Αεροπλάνο της Ryanair άρπαξε φωτιά πριν την απογείωση στην Ιταλία: Οι 200 επιβάτες εκκένωσαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σχεδόν 200 επιβάτες ενός αεροπλάνου της Ryanair αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης, όταν ένας από τους κινητήρες άρπαξε φωτιά.

Το τρομακτικό περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι στην Ιταλία, όταν λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου, οι επιβάτες είδαν την φωτιά στον έναν κινητήρα.

Αμέσως επικράτησε πανικός αν και για καλή τύχη του πληρώματος και των επιβατών το αεροπλάνο δεν είχε προλάβει να απογειωθεί.

Στις φωτογραφίες και στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media, φαίνονται οι προσπάθειες των επιβατών να απομακρυνθούν από το αεροπλάνο αλλά και οι πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν τις φλόγες.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο