ΣΟΚ! Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου - Gkourou.com ΣΟΚ! Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

ΣΟΚ! Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκ! Νεκρός ο Λίαμ Πέιν, ο τραγουδιστής των One Direction.Ο 31χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και σκοτώθηκε.

«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου" στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα, αλλά οι διασώστες διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο του Πέιν.

Ο Λίαμ Πέιν έγινε γνωστός ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα κέρδισε φήμη αφού τερμάτισε τρίτο στη βρετανική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού «X Factor» το 2010. Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.


Διαφήμιση - Advertisement

Β. Κρούσκα: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι η Μ. Ιωαννίδου είχε σχέση με τον τότε σύντροφό της, Γ. Νταλάρα

Γρηγόρης Γκουντάρας: Κατέρρευσε στη Super Κατερίνα

Περισσότερα Βίντεο