Μαρία Αντωνά: «Λύγισε» on air για τη μητέρα της - Gkourou.com Μαρία Αντωνά: «Λύγισε» on air για τη μητέρα της

Μαρία Αντωνά: «Λύγισε» on air για τη μητέρα της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην απώλεια της μητέρας της πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε η Μαρία Αντωνά στη συνέντευξη που έδωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου.

«Το πιο σημαντικό δώρο που μου έχει δώσει ο Θεός είναι οι φίλοι. Οι φίλοι για εμένα είναι πολύ σημαντικοί κι επειδή με στήριξαν πολύ στη ζωή μου, πόσω μάλλον αυτή τη χρονιά που περνάει.  Το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα των ρούχων, ούτε με το τι θα φορέσεις, ούτε με το πού θα πας… Κι επειδή βλέπω τις φωτογραφίες, έχω συγκινηθεί πολύ…» δήλωσε η Μαρία Αντωνά σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

«Δεν θέλουμε να εκβιάσουμε τη συγκίνησή σου» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σχολίασε την απίστευτη ομοιότητα που είχε η Μαρία Αντωνά με την αείμνηστη μητέρα της.

Στη συνέχεια, η ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε και για τα σχόλια που δέχτηκε σχετικά με τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας της. «Το συναίσθημα της συγκίνησης δεν έχει σχέση με το τι χρώμα θα φορέσεις, δεν έχει να κάνει με το πώς νιώθεις και το πώς θα είσαι. Το αγαπημένο χρώμα της μητέρας μου είναι αυτό που φοράω, το φόρεσα και θέλω να το φοράω» σημείωσε χαρακτηριστικά.