Τζένη Καρέζη: Στο φως τo τελευταίο συγκλονιστικό βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο σπίτι της στα Ιλίσια - Gkourou.com Τζένη Καρέζη: Στο φως τo τελευταίο συγκλονιστικό βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο σπίτι της στα Ιλίσια

Τζένη Καρέζη: Στο φως τo τελευταίο συγκλονιστικό βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο σπίτι της στα Ιλίσια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα ακόμη σπάνιο βίντεο με πρωταγωνίστρια την αξεπέραστη Τζένη Καρέζη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η Τζένη Καρέζη μας χάρισε παραδειγματικές ερμηνείες στη διάρκεια της καριέρας της τόσο θεατρικά όσο και κινηματογραφικά.

Μπορεί να έπαιξε με μαεστρία δραματικούς ρόλους στο θέατρο, ωστόσο στη ζωή της, χαρακτηριζόταν από ανεμελιά, αισιοδοξία καθώς ήταν μία προσωπικότητα γεμάτη με όρεξη για ζωή.

Στο τελευταίο βίντεο της σταρ, το οποίο τραβήχτηκε μέσα από το σπίτι της στα Ιλίσια η ίδια υποδέχτηκε έναν δημοσιογράφο και μίλησε για την παράσταση που επρόκειτο να ανεβάσει, τα "Διαμάντια και Μπλουζ" της Λούλας Αναγνωστάκη.

Αυτό ήταν το κύκνειο άσμα της στο θέατρο, καθώς δύο χρόνια αργότερα, μόλις στα 60 της χρόνια, έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «Κρύβει μία αφάνταστη γοητεία, μία ευαισθησία. Αυτό το έργο είναι το καλύτερο της. Είναι γραμμένο με τους ρυθμούς του μπλουζ. Με τη μελαγχολία που έχει το μπλουζ, με το ταξίδι που σου δίνει το μπλουζ. Και έχει βέβαια, και διαμάντια. Δηλαδή ο τίτλος δεν είναι τυχαίος. Θα ανεβάσουμε δηλαδή ελληνικό έργο, αυτό το συγκεκριμένο πολύ σπουδαίο έργο και με αυτό θα επιστρέψουμε στο θέατρο Αθήναιον», ακούγεται να λέει στη συνέντευξή της.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Βίντεο