Ανθή Βούλγαρη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες ότι είναι έγκυος στην Κοινωνία Ώρα Mega - Gkourou.com Ανθή Βούλγαρη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες ότι είναι έγκυος στην Κοινωνία Ώρα Mega

Ανθή Βούλγαρη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες ότι είναι έγκυος στην Κοινωνία Ώρα Mega


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κοινωνία Ώρα Mega: Δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Ανθή Βούλγαρη περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Κώστα Κωνσταντινίδη έχει γίνει viral από χθες.

Η εκπομπή Super Κατερίνα ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα των Παραπολιτικών, που αναφέρει ότι η 41 ετών παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κατά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα 15/10 δεν έκανε καμία αναφορά στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες.

Καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και μιλούσαν για αρκετή ώρα για φαγητό. Όταν παρότρυνε το κοινό να φτιάξει λουκουμάδες τώρα που θα πιάσουν τα κρύα σιγά σιγά, εκείνος της είπε: «Κάθε μέρα θα μιλάμε για λουκουμάδες τώρα;».

«Και είναι μόνο η αρχή», είπε εκείνη γελώντας.

Ανθή Βούλγαρη σε Ιωάννα Μάνδρου: «Τρώω με το μάτι»

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Μάνδρου πήγε για πρώτη φορά στην πρωινή εκπομπή του MEGA με παρουσιαστές τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη. Κάποια στιγμή, μάλιστα, υπήρξε και ένας απολαυστικός διάλογος με τις δύο δημοσιογράφους.

Περισσότερα Βίντεο