Αννα Μαρία: H λεπτομέρεια στην εμφάνισή της στον γάμο της κόρης της που απέτισε φόρο τιμής στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της έζησε η Άννα Μαρία το απόγευμα του Σαββάτου 28/09 βλέποντας την μικρότερη κόρη της Θεοδώρα ντυμένη νύφη στην Μητρόπολη Αθηνών, εκεί που η ίδια παντρεύτηκε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο πριν από 60 χρόνια. 


 

Η Θεοδώρα ήταν μια πανέμορφη νύφη με ρομαντικό πριγκιπικό νυφικό διά χειρός Celia Kritharioti με bardot λαιμόκομψη και φυσικά φόρεσε την τιάρα και το νυφικό πέπλο της μητέρας της.

Η κομψή μητέρα της νύφης

Η Άννα Μαρία έφτασε στην εκκλησία μαζί με τον γιο της Νικόλαο. Κομψή όπως πάντα, η Αννα Μαρία έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η ίδια επέλεξε ένα baby blue μάξι φόρεμα Celia Kritharioti για τον γάμο της κόρης της. 


Το φόρεμά της είχε ντεκολτέ χαμόγελο και στον λαιμό της φόρεσε ένα μεγάλης αξίας κόσμημα.

Μάλιστα, η Άννα-Μαρία απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η 77χρονη φόρεσε στον λαιμό της τον διαμαντένιο σταυρό που φορούσε στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο.

Για τον γάμο της κόρης της, φόρεσε τον συγκεκριμένο σταυρό ο οποίος κρεμόνταν από ένα κολιέ με μεγάλα λευκά μαργαριτάρια.