Διαφήμιση - Advertisement
Κακοκαιρία Cassandra: Πληροφορίες για αγνοούμενο - Gkourou.com Κακοκαιρία Cassandra: Πληροφορίες για αγνοούμενο

Κακοκαιρία Cassandra: Πληροφορίες για αγνοούμενο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η κακοκαιρία "Κασσάνδρα" πλήττει τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές, ενώ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για αγνοούμενο στον χείμαρρο Ρίακας, στην περιοχή της Λεπενούς, όπως μετέδωσε το aitolianews.gr. Φέρεται ότι το όχημα του παρασύρθηκε από τον χείμαρρο στην περιοχή Στράτος στο Αγρίνιο. Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του

Η επιδείνωση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Από τα έντονα φαινόμενα έχει ήδη επηρεαστεί η δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το aitolianews.gr αρκετές είναι οι ζημιές που έχουν γίνει στο Στράτο Αγρινίου από την έντονη βροχόπτωση. Οι λάσπες γέμισαν την εθνική οδό και συνεργεία καθαρίζουν το οδόστρωμα από τα φερτά υλικά.

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στο Ρίβιο αλλά και σε άλλα άλλα σημεία σε Ξηρόμερο (Βασιλόπουλο, Παπαδάτου, Βλυζιανά, Δεργοβίτσα) και Βάλτο (Μπαμπαλιό, Μαλεσιάδα, Αμοργιανοί, Πετρώνα, Βαρετάδα).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες "έσπασαν" χείμαρροι και τα ξημερώματα έκλεισε η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Ριβίου και της Στράτου.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο