Συγκλόνισε η Ματίνα Παγώνη στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Κόκοτας κλαίει όταν ακούει τραγούδια του και τη φωνή της..» - Gkourou.com Συγκλόνισε η Ματίνα Παγώνη στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Κόκοτας κλαίει όταν ακούει τραγούδια του και τη φωνή της..»

Συγκλόνισε η Ματίνα Παγώνη στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Κόκοτας κλαίει όταν ακούει τραγούδια του και τη φωνή της..»


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Κλαίει και όταν του βάζουν κάτι που έχουν μαγνητοφωνήσει από την κόρη του», λέει η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΑΦ του νοσοκομείου Γεννηματάς, μετά το έμφραγμα που υπέστη στα τέλη Μαρτίου, με την Ματίνα Παγώνη να σημειώνει σήμερα στο Πρωινό πως παραμένει σε σταθερή κατάσταση και ότι αντιδρά στα ερεθίσματα.


Διαφήμιση - Advertisement

Μάλιστα, όπως ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ο Δημήτρης Κόκοτας το τελευταίο διάστημα κλαίει όταν του βάζουν να ακούει κάτι από μαγνητόφωνο, ειδικά αν είναι τα δικά του τραγούδια ή κάτι από την κόρη του.

«Αρχίζει και συγκινείται, κλαίει, ειδικά αν είναι κάτι από το παιδί του. Αυτό το παρακολουθούν οι γιατροί, θα δούμε πως θα εξελιχθεί, αλλά είναι κάτι καλό. Θέλει ακόμη χρόνο. Κλαίει όταν του βάζουν τα τραγούδια του, όταν του βάζουν κάτι που έχουν μαγνητοφωνήσει από την κόρη του», επισημαίνει η κυρία Παγώνη.

Επίσης, σχολιάζοντας την κατάσταση της Μαρινέλλας, δήλωσε ότι ακόμη και μετά την έξοδό της από την ΜΕΘ και την μεταφορά της σε δωμάτιο του νοσοκομείου, δεν πρέπει να μπαίνουν άνθρωποι στο επισκεπτήριο για να αποφευχθούν οι λοιμώξεις αλλά και οι συγκινήσεις των ασθενών.

Περισσότερα Βίντεο