Τα τρία πιο ευαίσθητα ζώδια: Μαέστροι της ενσυναίσθησης και της κατανόησης - Gkourou.com Τα τρία πιο ευαίσθητα ζώδια: Μαέστροι της ενσυναίσθησης και της κατανόησης

Τα τρία πιο ευαίσθητα ζώδια: Μαέστροι της ενσυναίσθησης και της κατανόησης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Υπάρχουν κάποια ζώδια που μπαίνουν στην κορυφή της λίστα με τους πιο ευαίσθητους του ζωδιακού κύκλου.

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι συνήθως σε αρμονία με τον εσωτερικό τους κόσμο, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικά 

ευφυείς.Τα αυξημένα συναισθήματα είναι επίσης γνωστό ότι φέρνουν διαισθητικές ικανότητες και, όπως διαβάζουμε στο Parade, κάποια ζώδια έχουν το χάρισμα αυτό λόγω της ευαίσθητης φύσης τους.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, τρία είναι τα πιο ευαίσθητα ζώδια και αυτά δεν είναι άλλα από τους υπερπροστατευτικούς Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους γενναιόδωρους Ιχθύες.

Αυτά είναι τα 3 πιο ευαίσθητα ζώδια

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι κυβερνώνται από τη Σελήνη, η οποία κυβερνά συναισθηματικά θέματα και, οι διαθέσεις του Καρκίνου είναι σαν του φεγγαριού, αλλάζουν συχνά και προκαλούν βαθιές αισθήσεις.

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια λόγω της έμφυτης ανάγκης του να φροντίζει τους άλλους. Απορροφούν συναισθήματα και ανομολόγητες προθέσεις σαν πνευματικό σφουγγάρι. Ο διαισθητικός Καρκίνος «σαρώνει» συνεχώς για αλλαγές τους άλλους για να παρέχει υποστήριξη και να τους προστατεύει από πληγωμένα συναισθήματα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος παρά το γεγονός ότι είναι ένα διανοητικά καθοδηγούμενο ζώδιο του Αέρα. Οι Ζυγοί είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, καθώς οι ενέργειες και οι αντιδράσεις των άλλων είναι απρόβλεπτες και πέρα από την ελεύθερη βούληση ή τον έλεγχό τους. Όταν η ευτυχία τους είναι συνδεδεμένη με την ευημερία ενός άλλου, φυσικά, είναι πιο επιρρεπείς σε εναλλαγές και αλλαγές της διάθεσης.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς θεωρούνται το πιο ευαίσθητο ζώδιο όλων. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι συντονισμένο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των υψηλότερων βασιλείων και των πνευματικών κόσμων. Το να είναι συμπονετικοί με τους γύρω τους με μια αυξημένη έννοια τους κάνει επιρρεπείς στο να αναλαμβάνουν προβλήματα που δεν είναι δικά τους.

Η συναισθηματική τους διάθεση τους επιτρέπει να διοχετεύουν υψηλότερα οράματα, καλλιτεχνική έκφραση και πνευματικές αλήθειες. Βλέπουν πέρα από τους περιορισμούς μιας στατικής εικόνας της ζωής και διοχετεύουν καθημερινά συναισθηματικά ευφυείς προοπτικές και δημιουργικότητα, καθιστώντας τους ευαίσθητους και υπερενήμερους για το περιβάλλον τους, τους άλλους και τον εαυτό τους.