Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Στα δικαστικά «χαρακώματα» το πρώην ζευγάρι - Gkourou.com Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Στα δικαστικά «χαρακώματα» το πρώην ζευγάρι

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Στα δικαστικά «χαρακώματα» το πρώην ζευγάρι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μακριά από ένα «βελούδινο» διαζύγιο είναι οι Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, καθώς οι δυο πρώην σύζυγοι καταφεύγουν στα δικαστήρια ενώ στην εξίσωση της αντιδικίας τους, μπαίνουν και τα δυο τους παιδιά.

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξουν στις δικαστικής αίθουσες μετά την κίνηση της πρώτης να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ieidiseis.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπουργός Τουρισμού κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του πρώην συζύγου της, με την οποία αιτείται την εκδίωξή του από το κοινό σπίτι τους, στο Παλαιό Ψυχικό και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Τι άλλαξε λοιπόν και δύο μέρες πριν έσκασε η «βόμβα» των ασφαλιστικών μέτρων της Όλγας Κεφαλογιάννη κατά του συζύγου της, ενώ όλοι περίμεναν ένα συναινετικό διαζύγιο; Από την πλευρά του δεύτερου οι εξηγήσεις που δίνονται είναι συγκεκριμένες. Λέγεται ότι σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, η υπουργός Τουρισμού είχε ως μοναδική της έγνοια να επιτύχει μια ιδιαίτερα σημαντική οικονομική συμφωνία με τον Μίνω Μάτσα και την οικογένειά του.

Η αποτυχία των διαβουλεύσεων, σύμφωνα με την πλευρά του Μίνου Μάτσα, είχε ως αποτέλεσμα την «εκδικητική» κίνηση από την πλευρά της Όλγας Κεφαλογιάννη να τον διώξει άμεσα από το σπίτι τους και να του στερήσει παράλληλα το δικαίωμα της συνεπιμέλειας των δύο παιδιών τους.

Πηγή: newsit


Διαφήμιση - Advertisement

Β. Κρούσκα: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι η Μ. Ιωαννίδου είχε σχέση με τον τότε σύντροφό της, Γ. Νταλάρα

Γρηγόρης Γκουντάρας: Κατέρρευσε στη Super Κατερίνα

Περισσότερα Βίντεο