Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη αντίδραση του Τόνυ Μαυρίδη μετά τη δικαίωσή της στη δικαστική τους διαμάχη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεν σκοπεύει να φύγει από την μεζονέτα που έχει από κοινού με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά κατέθεσε εξωδικαστική πρόταση για να αγοράσει το μερίδιό της ο Τόνυ Μαυρίδης.

Την δικαίωση της Έλενας Παπαρίζου έφερε η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε σήμερα (01.10.2024) σχετικά με τη μεζονέτα που είχαν αποκτήσει από κοινού η τραγουδίστρια με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη. Το πρώην ζευγάρι είχε αγοράσει με δάνειο το πολυτελές σπίτι στη Γλυφάδα το 2006, στο οποίο εξακολουθεί να μένει μέχρι και σήμερα ο μουσικός παραγωγός.

Μετά τον χωρισμό τους, η γνωστή τραγουδίστρια και ο μουσικός παραγωγός δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για το ποιος θα κρατήσει το σπίτι κι έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Από την δικαστική απόφαση ο Τόνυ Μαυρίδης κλήθηκε να αποχωρήσει από την κοινή μεζονέτα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς του επιδόθηκε το ανάλογο δικαστικό έγγραφο.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αφήσει το σπίτι αλλά είναι πρόθυμος να αγοράσει το μερίδιο της τραγουδίστριας, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό».