Φρίκη: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της μέσα σε βαλίτσα μέχρι να πεθάνει


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια γυναίκα από την Φλόριντα κρίθηκε ένοχη για φόνο δεύτερου βαθμού την Παρασκευή (25/10), αφού έκλεισε τον σύντροφό της σε μία βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει το 2020.

Η Sarah Boone, τώρα 47 ετών, είπε στις Αρχές ότι ο φίλος της παγιδεύτηκε σε μια βαλίτσα και πέθανε ενώ έπαιζαν κρυφτό, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.

Το ζευγάρι από την Φλόριντα έπινε κρασί και έφτιαχνε παζλ στο διαμέρισμά του στο Winter Park. Σκέφτηκαν ότι «θα ήταν αστείο» να μπουν σε μια βαλίτσα ως μέρος του παιχνιδιού, με βάση τα όσα είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της μετά τη σύλληψή της. Αφού η Boone έκλεισε τον Jorge Torres Jr., 42 ετών, σε μια μπλε βαλίτσα, δύο από τα δάχτυλα παρέμειναν έξω, οπότε υπέθεσε ότι μπορούσε να την ανοίξει.

Η γυναίκα πήγε στην κρεβατοκάμαρα και σκέφτηκε ότι το θύμα θα έβγαινε από τη βαλίτσα και θα ερχόταν και εκείνος στο δωμάτιο. Όταν η Sarah Boone ξύπνησε, τον βρήκε μέσα στη βαλίτσα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης περιελάμβαναν βίντεο που βρέθηκαν στο τηλέφωνο της Boone, όπου ο Torres ακούγονταν μανιωδώς να παρακαλεί να τον ελευθερώσει, ενώ εκείνη γελούσε και αρνείτο», ανέφερε ανακοίνωση από το γραφείο του εισαγγελέα Άντριου Μπέιν.

«Στα βίντεο που κατέγραψε, ακουγόταν το θύμα να λέει στην κατηγορούμενη ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και της ζητούσε να τον αφήσει να βγει από τη βαλίτσα», προσθέτει η ανακοίνωση. «Η Boone απάντησε: «Έτσι νιώθω όταν με απατάς» και άλλους χλευασμούς.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω, ειλικρινά», έλεγε το θύμα στο βίντεο, το οποίο δείχνει τον Torres να πιέζει τη βαλίτσα και να προσπαθεί να βγει έξω, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση .

Με βάση τα όσα αναφέρουν ξένα Μέσα Ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της 10ήμερης δίκης, η υπεράσπιση της κατηγορουμένης είπε ότι έπασχε από το «Σύνδρομο της κακοποιημένης συζύγου» και φοβόταν για τη ζωή της, επίσης η Boone κατέθεσε ότι πίστευε πως το θύμα θα μπορούσε να βγει από τη βαλίτσα.

Η ίδια κατέθετε για σχεδόν πέντε ώρες. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι ήταν πολύ απογοητευμένοι μετά την ετυμηγορία, ενώ η οικογένεια του Torres ήταν συγκινημένη και αρνήθηκε να μιλήσει στα Μέσα Ενημέρωσης.