Απίστευτο επεισόδιο στο κόκκινο χαλί: Η Νικόλ Κίντμαν έσπρωξε τη Σάλμα Χάγιεκ - "Μη μ'αγγίζεις!" - Βίντεο - Gkourou.com Απίστευτο επεισόδιο στο κόκκινο χαλί: Η Νικόλ Κίντμαν έσπρωξε τη Σάλμα Χάγιεκ - "Μη μ'αγγίζεις!" - Βίντεο

Απίστευτο επεισόδιο στο κόκκινο χαλί: Η Νικόλ Κίντμαν έσπρωξε τη Σάλμα Χάγιεκ - "Μη μ'αγγίζεις!" - Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δύο σταρ πρώτου μεγέθους έδωσαν μία αναπάντεχα κακή εικόνα και μάλιστα την ώρα που όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους. Τι συνέβη;

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ είχαν μια ατυχέστατη στιγμή πάνω στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί για την Εβδομάδα Μόδας 2025 στο Παρίσι, όταν η δεύτερη προσπάθησε κάτι να κάνει στην πρώτη, αλλά η Αυστραλέζα οσκαρική ηθοποιός αντέδρασε σπρώχντοντάς της και φωνάζοντας "Μη μ'αγγίζεις!"

Επί μέρες, το περιστατικό, που δεν περιποιεί τιμή στην 56χρονη ηθοποιό, είχε μείνει άγνωστο σε όσους δεν το είχαν δει με τα μάτια τους και αυτό παρότι έγινε μπροστά τα μάτια και τις κάμερες εμβρόντητων φωτογράφων αλλά και πλήθος άλλων παρευρισκομένων στη λαμπερή βραδιά. Σήμερα, όμως ανάρτηση που έκανε το γαλλικό περιοδικό Gala στον λογαριασμό του στο Tik Tok φέρνει στο φως το επεισόδιο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να τα δούμε όλα:

@gala.fr #salmahayek #nicolekidman #katyperry #balenciaga #tiktokfashion #pfw ♬ Way down We Go - KALEO

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Σάλμα Χάγιεκ προσπαθεί να κάνει τη Νικόλ Κίντμαν να στρέψει το πρόσωπό της στις κάμερες καθώς είναι η στιγμή που και οι δύο ηθοποιοί προσέρχονται στο ντεφιλέ και περπατώντας στο κόκκινο χαλί βρίσκονται μπροστά στους φωτογράφους.

Η Χάγιεκ κάνει και μια χειρονομία απλώνοντας το χέρι της που όμως η Κίντμαν απωθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν πει στο γαλλικό περιοδικό ότι η Νικόλ Κίντμαν είπε σε πολύ κοφτό και αυστηρό τόνο προς τη Σάλμα Χάγιεκ: "Μη μ'αγγίζεις". Η Κίντμαν γυρίζει απότομα για να απομακρυνθεί και αμέσως ξαναστρέφεται προς τη Χάγιεκ και την κοιτάζει αγριεμένα κουνώντας της το δάχτυλο.

Μαζί τους εκείνη τη στιγμή ήταν η Κέιτι Πέρι, η οποία δείχνει αμήχανη και σαστισμένη. Το περιστατικό έληξε για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια με την Κίντμαν να αποχαιρετά την Πέρι φιλώντας την και να απομακρύνεται έχοντας τη Χάγιεκ δίπλα της προς την οποία φαίνεται να απευθύνει και "άλλα σχολιανά" ενώ η Μεξικάνα ηθοποιός την κοιτάζει έντρομη.

Όπως αναφέρεται, ο έντονος διάλογος, ή μάλλον η κατσάδα από την πλευρά της Κίντμαν, συνεχίστηκε αργότερα και εκτός πλάνου. Κάποιοι μετέφεραν ότι άκουσαν τη Χάγιεκ να της λέει: "Ναι, σε παρακαλώ δώσε μου μια συμβουλή" κάτι στο οποίο η Κίντμαν φέρεται να απάντησε: "Δεν την χρειάζεσαι" με τη Χάγιεκ να συνεχίζει λέγοντας: "Τη χρειάζομαι".

Περισσότερα Βίντεο