Τα πρώτα λόγια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το σοβαρό τροχαίο του πατέρα του - Gkourou.com Τα πρώτα λόγια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το σοβαρό τροχαίο του πατέρα του

Τα πρώτα λόγια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το σοβαρό τροχαίο του πατέρα του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αφού ο πατέρας του Μανώλης Παπακαλιάτης, έπεσε θύμα παράσυρσης επί της οδού Κρασαδακη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κρήτη.

Η ομάδα της εκπομπής "Super Κατερίνα" πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφορο Παπαλιάτη και ο ίδιος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πατέρα του και ανέφερε τα εξής: "Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση".

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, από τους πιο επιτυχημένους και παλιούς επιχειρηματίες, στον τομέα του τουρισμού, τραυματίστηκε βαρύτατα, όπως έγραψε το Cretalive, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όταν παρασύρθηκε από μηχανή ενώ κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ήταν μια από τις σχεδόν καθημερινές βόλτες που έκανε στις γειτονιές γύρω από το σπίτι του, σε ένα δρόμο που συνήθως τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, χωρίς να υπάρχει φωτισμός ή διαγράμμιση. Στο μηχανάκι επέβαιναν ένας 57χρονος και ένας 17χρονο παιδί, που σταμάτησαν και κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία.

Μετά από την πρώτη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη τα ξημερώματα, ο 76χρονος επιχειρηματίας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και διατηρεί επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο οι γιατροί αναμένουν την εξέλιξη της κατάστασής του, ώστε να υποβληθεί και σε επόμενο χειρουργείο.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης διατηρεί ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τους Παξούς και την Ήπειρο.