Διαφήμιση - Advertisement
Έμεινε άφωνη όταν άνοιξε την κατάψυξη στο σπίτι της νεκρής μητέρας της – Έμοιαζε με πέτρα, αλλά δεν ήταν - Gkourou.com Έμεινε άφωνη όταν άνοιξε την κατάψυξη στο σπίτι της νεκρής μητέρας της – Έμοιαζε με πέτρα, αλλά δεν ήταν

Έμεινε άφωνη όταν άνοιξε την κατάψυξη στο σπίτι της νεκρής μητέρας της – Έμοιαζε με πέτρα, αλλά δεν ήταν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία γυναίκα στη Βιρτζίνια, καθώς καθάριζε την κατάψυξη του ψυγείου της νεκρής μητέρας της, έμεινε άφωνη όταν ανακάλυψε ένα πετρωμένο μπισκότο 84 ετών, σύμφωνα με μια viral ανάρτηση στο Reddit.

«Υπήρξαν πολλά γέλια και έκπληξη», δήλωσε ο γιος της γυναίκας, Άντι Γουάιζμαν, στο Newsweek για την «πικρή αλλά γλυκιά» ανακάλυψη, η οποία συνοδευόταν από μια σημείωση με ημερομηνία.

«Η οικογένεια Γουάιζμαν θρηνούσε την απώλεια της αγαπημένης τους γιαγιάς, η οποία είχε πεθάνει τον προηγούμενο μήνα σε ηλικία 90 ετών.»

«Πηγαίναμε να την βλέπουμε κάθε εβδομάδα είπε. Ήμασταν πολύ κοντά.»

Η μητέρα του Άντι, Λίντα, φημολογείται ότι καθάριζε το άδειο σπίτι, όταν ανακάλυψε το αναμνηστικό το οποίο έμοιαζε με πέτρα στην κατάψυξη. 

 


Μια συνοδευτική σημείωση έλεγε: «Μπισκότο φτιαγμένο από την κα. Ντάρα Λ. Τσέιμπερς τον Αύγουστο του 1940 στο σπίτι των Μπλάνκενσιπ.»

«Ήταν μια υπέροχη στιγμή ανακούφισης σε μια άκρως στρεσογόνα κατάσταση», δήλωσε.

Αργότερα έμαθε ότι το αντικείμενο είχε συναισθηματική αξία.

Αφού ρώτησε τη θεία του, ο Γουάιζμαν ανακάλυψε ότι το νοστιμότατο φαγητό είχε σωθεί από τη γυναίκα του πρώτου τους αδελφού.

Ο Γουάιζμαν πιστεύει ότι το μπισκότο θα μπορούσε να είχε ψηθεί για τον προπάππο του από τη μητέρα του, πριν εκείνος υπηρετήσει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Χρόνια αργότερα, κατέληξε στα χέρια της γιαγιάς του — και στην κατάψυξή της όπου και παρέμεινε.

Ο Γουάιζμαν πιστεύει ότι είναι δική του ευθύνη και των αδελφών του να διατηρήσουν την «κληρονομιά»

«Το μπισκότο είναι τώρα στην κατάψυξη των γονιών μου για να το διαχειριστούμε εγώ και οι αδελφοί μου», δήλωσε.

«Ας ελπίσουμε απλώς ότι κανείς δεν θα το βρει κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής αναζήτησης για ένα απαγορευμένο σνακ στη μέση της νύχτας.»

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο