Σοκ από τον θάνατο του παίκτη του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ: Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση - Γιατί απομακρύνεται το ενδεχόμενο του πνιγμού - Gkourou.com Σοκ από τον θάνατο του παίκτη του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ: Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση - Γιατί απομακρύνεται το ενδεχόμενο του πνιγμού

Σοκ από τον θάνατο του παίκτη του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ: Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση - Γιατί απομακρύνεται το ενδεχόμενο του πνιγμού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η είδηση του θανάτου του 31χρονου άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα της βίλας του στην Γλυφάδα και πλέον αναμένονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να ρίξουν… φως στην αιτία θανάτου του.

Ο 31χρονος διεθνής έμενε μόνος στο σπίτι του στην Γλυφάδα καθώς η οικογένειά του διαμένει μόνιμα στην Αγγλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, την Τετάρτη είχε τα γενέθλια το παιδί του και η σύζυγός του τον έψαχνε στο τηλέφωνο όλο το απόγευμα. Ανησύχησε και επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ζητώντας του να πάει εκεί για να δει τι συμβαίνει. Πράγματι, ο σπιτονοικοκύρης μετέβη στο σημείο και βρήκε τον Τζορτζ Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του στον πάτο της πισίνας.

Αμέσως, γύρω στις 22.30 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στην οικία του παίκτη του Παναθηναϊκού λίγα λεπτά αργότερα και διαπίστωσε τον θάνατό του Μπάλντοκ, ο οποίος ανασύρθηκε από την πισίνα φορώντας το μαγιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης του «τριφυλλιού» δεν έφερε εμφανή τραύματα ή μώλωπες, ενώ κοντά στην πισίνα εντοπίστηκε ένα μπουκάλι βότκα. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να βρισκόταν εκεί από τις προηγούμενες μέρες και να μην έχει σχέση με το τραγικό περιστατικό.

Ταυτόχρονα, οι άνδρες της ΕΛΑΣ «ξεσκονίζουν» τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού όπου διέμενε ο Μπάλντοκ, αλλά και κοντινών κτιρίων, ενώ παίρνουν καταθέσεις από γείτονες και ερευνούν εξονυχιστικά τον χώρο για να συλλέξουν στοιχεία που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην υπόθεση.

Τι εξετάζουν οι αρχές και γιατί απομακρύνεται το ενδεχόμενο του πνιγμού

Αν και αρχικά υπήρχαν υποψίες για πιθανό πνιγμό, νεότερες πληροφορίες της Αστυνομίας, μετά την εξέταση του χώρου, απορρίπτουν αυτό το σενάριο. Οι ακριβείς αιτίες του θανάτου θα αποκαλυφθούν με τη νεκροτομή και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Επιπλέον, δεν ανιχνεύθηκε νερό στους πνεύμονες του ποδοσφαιριστή, γεγονός που καθιστά το ενδεχόμενο του πνιγμού λιγότερο πιθανό. Εμπειρογνώμονες πλέον θεωρούν πιθανότερο ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αν και αυτό παραμένει υπό διερεύνηση μέχρι να ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ σφραγίστηκε μετά από εντολή του Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο θάνατός του υπολογίζεται ότι συνέβη γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Περισσότερα Βίντεο