Διαφήμιση - Advertisement
ΠΑΣΟΚ: Ποιος είναι φαβορί για νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών; - Gkourou.com ΠΑΣΟΚ: Ποιος είναι φαβορί για νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών;

ΠΑΣΟΚ: Ποιος είναι φαβορί για νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών;


Διαφήμιση - Advertisement

 


ΠΑΣΟΚ: Ο πρώτος γύρος της εκλογικής αναμέτρησης, στην οποία έλαβαν μέρος 303.303 μέλη και φίλοι του κόμματος, φέρνει Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο, να διεκδικούν την ερχόμενη Κυριακή, την αρχηγία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκοψε πρώτος το νήμα, με ποσοστό -ωστόσο- κάτω του 30%, ενώ η δεύτερη θέση εξελίχθηκε σε… θρίλερ, με τον Χάρη Δούκα να περνά τελικά στον δεύτερο γύρο, με μερικές εκατοντάδες ψήφων διαφορά, από τον Παύλο Γερουλάνο.

Τόσο οι δύο μονομάχοι του δεύτερου γύρου, όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, έστειλαν μήνυμα ενότητας για το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα, ενώ ο κ. Γερουλάνος συνεχάρη τους κ.κ. Δούκα και Ανδρουλάκη, κάνοντας λόγο για απολύτως σεβαστή απόφαση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, ενώ σημείωσε ότι κανένας δεν μπορεί να τους κατευθύνει στον επόμενο γύρο.

Πλέον, όλοι αγωνιούν για το ποιος -τελικά- θα πάρει το χρίσμα, την ερχόμενη Κυριακή, με τις ισορροπίες να μοιάζουν και να είναι πραγματικά λεπτές. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη να διατηρεί το προβάδισμα και την Αθήνα να είναι αυτή που θα καθορίσει τον επόμενο αρχηγό, αφού εκεί στον πρώτο γύρο, πρώτος κατετάγη ο Παύλος Γερουλάνος, δεύτερη η Άννα Διαμαντοπούλου, τρίτον ο Ανδρουλάκης και τέταρτος ο Δούκας.

Περισσότερα Βίντεο