Σοβαρό τροχαίο πριν λίγο με τραυματίες στην Εθνική Οδό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (27/10) στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος των Λουτρών Υπάτης, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους λίγο μετά τις 16:30.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 64χρονου οδηγού αγροτικού οχήματος, που κατέβαινε από το Καρπενήσι (από την περιοχή Πουγκάκια) προς τη Λαμία με τη 58χρονη σύζυγό του, ένα λευκό ΙΧ ξεκίνησε ξαφνικά να στρίβει προς Καρπενήσι από τη διασταύρωση, χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία.«Από θαύμα ζούμε! Ευτυχώς δεν είχα αναπτύξει ταχύτητα. 

Προσπάθησα να τραβήξω το όχημα αριστερά για να τον αποφύγω, αλλά παραλίγο να βγω από το δρόμο», ανέφερε στο Lamia Report ο 64χρονος οδηγός. Ο ελιγμός του φαίνεται πως απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά και όχι στη μεριά της πόρτας του 88χρονου οδηγού του λευκού ΙΧ, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών.

Ο 88χρονος οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και η 58χρονη συνοδηγός του αγροτικού, ενώ ο 64χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεκόπη προσωρινά, με τους άνδρες της Τροχαίας Λαμίας να συντονίζουν την κυκλοφορία και να αναλαμβάνουν την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος. Η Πυροσβεστική συνέβαλε στον καθαρισμό του οδοστρώματος, επιτρέποντας την ομαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας.