Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τον χωρισμό τους, επανασυνδέθηκαν και πόζαραν αγκαλιά στην συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - Gkourou.com Μετά τον χωρισμό τους, επανασυνδέθηκαν και πόζαραν αγκαλιά στην συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

Μετά τον χωρισμό τους, επανασυνδέθηκαν και πόζαραν αγκαλιά στην συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πρόκειται για ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα έχει κάνει μέχρι και σχέδια γάμου, αφού η σχέση του είναι πολύ δυνατή όπως και ο έρωτας του. Για αυτό άλλωστε έδωσε μια ακόμα ευκαιρία και μετά τον χωρισμό του επανασυνδέθηκε. Όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσουν το βράδυ του Σαββάτου 5/10 την συναυλία της Άννας Βίσση  και οι κάμερες των φωτογράφων έπεσαν πάνω τους. 

Ο λόγος για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη. Χώρισαν λίγο πριν το καλοκαίρι με την ηθοποιό όμως ούτε να διαψεύσει αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει τις φήμες, προσπαθώντας να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε ο επιχειρηματίας δεν είναι της τηλεόρασης και δεν θέλει να εκθέτει τα προσωπικά του.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λοιπόν και Κώστας Πηλαδάκης πόζαραν στους φωτογράφους που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο φανερά ευδιάθετοι, έχοντας αφήσει πίσω τα όσα τυχόν τους έχουν πληγώσει και προχωράνε μπροστά.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο