Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει ότι η Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού: «Ήταν ανένδοτη» - Gkourou.com Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει ότι η Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού: «Ήταν ανένδοτη»

Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει ότι η Φόνσου την έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού: «Ήταν ανένδοτη»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Super Κατερίνα: Η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου, ζούσε για 9 έτη στο Σπίτι του Ηθοποιού και σήμερα 22/10 κατήγγειλε ότι την έδιωξαν.

Μάλιστα, όπως είπε, δεν ήθελε να κινηθεί νομικά αλλά αναγκάστηκε καθώς η Άννα Φόνσου ήταν ανένδοτη παρόλο που εδώ και χρόνια είναι στο πλευρό της και όπως λέει η ίδια, της έφτιαχνε μέχρι και το τσάι της πριν κοιμηθεί.

«Ήμουν απαραίτητη. Δεν έκανα μόνο καφέδες. Ήμουν το δεξί της χέρι. Δεν είχαμε καθαρίστρια και έκανα καθαρισμό. Τη συνόδευα παντού, έκανα παρουσιάσεις, ξεναγήσεις. Μου ήρθε φέτος ένα εξώδικο ενώ πήγαιναν καλά τα πράγματα. Είχε έρθει μια γάτα και μου είχε πει η κυρία Φόνσου να φύγει αλλά το γατάκι ερχόταν. Δεν ενοχλούσε ούτε καταστρέφει τίποτα... Μου είπε να φύγω. Τον Ιούνιο μου είπε να παραιτηθώ... Εκείνη την ώρα αντέδρασα. Έγινε το διοικητικό συμβούλιο που σπανίως συνεδριάζει και μου ήρθε το εξώδικο για να φύγω σε τρεις μέρες», κατήγγειλε η Μαρίνα Νικολαΐδου.

 Ο ηθοποιός Πάντης Κούσης δήλωσε μεταξύ άλλων για την κ. Νικολαΐδου: «Δημιουργεί προβλήματα πάρα πολύ. Βρίζει και την κυρία Φόνσου. Έκρυβε τα φαγητά, ρούχα. Μην πω τη λέξη έκλεβε. Έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα. Εγώ ξέρω ότι έχει δικό της σπίτι στο Κιλκίς και μια κόρη που την είχε παρατήσει όταν ήταν μικρή».

«Ο κύριος Πάντης Κούσης δεν μένει στο σπίτι. Είναι φίλος της Άννας Φόνσου που της αρέσει να έχει μια αυλή και το λέω με αγάπη. Είπε μεγάλες κατηγορίες. Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που μένουν στο σπίτι του ηθοποιού πάρα πολλά χρόνια», απάντησε η ηθοποιός στη συνέχεια.

Δείτε τι είπε ο δικηγόρος της: