Τραγωδία – Μια νεκρή και πέντε τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων - Gkourou.com Τραγωδία – Μια νεκρή και πέντε τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

Τραγωδία – Μια νεκρή και πέντε τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος των Μαλίων που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μιας γυναίκας και τον τραυματισμό πέντε ατόμων.

Όπως μεταδίδει το τοπικό Μέσο Creta24, τα δύο οχήματα συγκρούστηκα με ιδιαίτερη σφοδρότητα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο οδηγός του ενός από τα δύο αυτοκίνητα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με το όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.


 

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν συνολικά πέντε ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών, δυο εκ των οποίων κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν τρεις γυναίκες από την Ουκρανία. Μια γυναίκα είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, ενώ δύο ακόμα φέρουν ελαφρά τραύματα.

Περισσότερα Βίντεο