Σοκ σε κηδεία – Βρέφος κούνησε τα δάχτυλά του στο φέρετρο - Gkourou.com Σοκ σε κηδεία – Βρέφος κούνησε τα δάχτυλά του στο φέρετρο

Σοκ σε κηδεία – Βρέφος κούνησε τα δάχτυλά του στο φέρετρο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κατά τη διάρκεια της κηδείας ενός βρέφους 8 μηνών συνέβη κάτι εντελώς απρόσμενο. Το μωρό κούνησε το χεράκι του στο φέρετρο. Το γεγονός όπως είναι λογικό προκάλεσε πανικό και φόβο.

Η μικρή Κιάρα Σάντος στην Correia Pinto της Βραζιλίας, νοσηλεύτηκε και σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, οι γονείς ενημερώθηκαν πως το παιδί τους απεβίωσε. Αργότερα η οικογένεια προχώρησε στην προετοιμασία της κηδείας και το παιδί τοποθετήθηκε στο φέρετρο.

Όταν όμως ένας συγγενής άγγιξε τα δάχτυλα της Κιάρα, το 8μηνών βρέφος τού έσφιξε το χέρι. Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, οι συγγενείς έντρομοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος ανέπνεε ακόμα.

Η Kιάρα μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο – περίπου 16 ώρες αφότου οι γιατροί πίστευαν ότι είχε πεθάνει.

Αφού διακομίστηκε εκεί – με σφυγμό και επίπεδο κορεσμού οξυγόνου 84%- διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει ίχνος νεκρικής ακαμψίας, η οποία συνήθως επέρχεται 6 με 8 ώρες μετά τον θάνατο.

Ο πατέρας της, Κριστιάνο Σάντος, δήλωσε: «Ήμασταν ήδη συντετριμμένοι. Μετά ήρθε λίγη ελπίδα, αλλά τελικά αυτό συνέβη».

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη όταν το σώμα της Κιάρα μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Faustino Riscarolli στο Correia Pinto, στην πολιτεία Santa Catarina της Βραζιλίας, στο γραφείο τελετών.

Το νοσοκομείο, που τώρα αντιμετωπίζει έρευνα από την εξειδικευμένη επιστημονική αστυνομία της Βραζιλίας, παραδέχτηκε ότι είχε δηλώσει ότι το παιδί πέθανε 16 ώρες νωρίτερα και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ξανά τον θάνατο κάποιες ώρες αργότερα, όταν το παιδί επέστρεψε στο νοσοκομείο.

Το Δημαρχείο Correia Pinto ζήτησε αργότερα συγγνώμη από την οικογένεια του βρέφους και υποσχέθηκε πλήρη έρευνα με έκθεση σε 30 ημέρες.