5 office looks που θέλουμε να δοκιμάσουμε αυτόν τον μήνα - Gkourou.com 5 office looks που θέλουμε να δοκιμάσουμε αυτόν τον μήνα

5 office looks που θέλουμε να δοκιμάσουμε αυτόν τον μήνα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια από τις πιο κλασικές ερωτήσεις που κάνουμε στον εαυτό μας κάθε πρωί είναι «Τι να φορέσω στη δουλειά». Οι επιλογές συνήθως είναι μετρημένες και σπάνια πειραματιζόμαστε με καινούρια outfits. Σήμερα σου έχω ετοιμάσει όμως μερικά office looks που θα σε εμπνεύσουν να βελτιώσεις το στιλ σου στο γραφείο. Ταγιέρ

Τα ταγιέρ που αποτελούνται από φούστες και σακάκια επιστρέφουν και θέλουμε να τα εντάξουμε στα everyday office looks μας. Η Danielle, influencer από τη Νέα Υόρκη, επιλέγει ένα κομψό γκρι ταγιέρ που το ταιριάζει με μαύρο τοπ και τα απαραίτητα αξεσουάρ.


#2. Βlack & White Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς του φθινοπώρου είναι τα black & white σύνολα. Πού σου προτείνω να εστιάσεις; Σε μια μάξι λευκή φούστα, σε μαύρα τοπς και σε μαύρες μπαλαρίνες που θα φορέσεις πολύ όλη τη σεζόν.
#3. Αthleisure Αν σου αρέσει η άνεσή σου στο γραφείο, τότε συνδύασε τα tailored ή λινά παντελόνια που ήδη έχεις, με άνετα blazer και sneakers, όπως ακριβώς κάνει και η fashionista της φωτογραφίας.
#4. Καπαρντίνες Καπαρντίνες και λεπτά παλτό κάνουν ήδη την εμφάνισή τους και είναι ίσως τα μόνα που θα φορέσουμε φέτος καθώς τα teddy coats είναι πολύ ζεστά για τον καιρό στην Ελλάδα.
#5. Μix & Match Φέτος κάνουμε μια ακόμα ανατροπή συνδυάζοντας διαφορετικές υφές μεταξύ τους. Για παράδειγμα επίλεξε ένα λινό κοστούμι και ταίριαξέ το με ένα δερμάτινο στράπλες, όπως κάνει η Danielle Bernstein.
Πηγή faysbook