Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπή με τον θάνατο του Κωστή Μανιουδάκη - Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε 4 αστυνομικούς - Gkourou.com Ανατροπή με τον θάνατο του Κωστή Μανιουδάκη - Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε 4 αστυνομικούς

Ανατροπή με τον θάνατο του Κωστή Μανιουδάκη - Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε 4 αστυνομικούς


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εδώ και ένα χρόνο αναζητούν την αλήθεια για τον δικό τους άνθρωπο, τον 58χρονο Κώστα Μανιουδάκη που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην περιοχή Βρύσες Χανίων στην Κρήτη την 1η Σεπτεμβρίου του 2023. Μετά από μια επίπονη έρευνα της οικογένειας, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε 4 αστυνομικούς που φέρεται να τον ξυλοκόπησαν κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ  της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον 58χρονο με το αυτοκίνητό του, ισχυριζόμενοι ότι στην κατοχή του είχε μικροποσότητα ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο επίσημος ισχυρισμός της αστυνομίας όπως καταγράφηκε αναφερόταν σε αιφνίδιο θάνατο ιδιώτη στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης όμως της ιατρικής υπηρεσίας έκανε λόγο για καταγραφή πλήθους τραυμάτων, εκδορών και  εκχυμώσεων στο κεφάλι του Κώστα Μανιουδάκη.

Γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην εκπομπή του Star  και την Εύη Γιαρκιά και περιγράφει πώς συνέβη το περιστατικό ενώ αναφέρει πως και την επόμενη ημέρα που πήγε στο χωράφι του δεν βρήκε κανένα στοιχείο γεγονός που του φάνηκε περίεργο.

Ο αδελφός του Κώστα Μανιουδάκη ένα χρόνο ζητά να βγει στο φως όλη η αλήθεια για το πώς έχασε τη ζωή του ο 58χρονος

Δείτε το video

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο