Τα 4 ζώδια που ίσως επιστρέψουν σε έναν παλιό έρωτα - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που ίσως επιστρέψουν σε έναν παλιό έρωτα

Τα 4 ζώδια που ίσως επιστρέψουν σε έναν παλιό έρωτα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο χειμώνας θα φέρει για κάποια ζώδια παλιούς εραστές στο προσκήνιο, σύμφωνα με αστρολόγο.

Κάθε χρόνο, καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν και οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ξεκινά η αναζήτηση συντροφικότητας. Όπως διαβάζουμε στο Your Tango η εποχή αυτή ονομάζεται «cuffing season».

Όπως υποστηρίζει η αστρολόγος Chana Peppers, αυτή η εποχή θα επαναφέρει παλιές ιστορίες για τέσσερα ζώδια αφού θα έρθουν στη ζωή τους μερικοί πρώην.

«Από την εποχή του Ζυγού μέχρι την εποχή του Κριού, συνήθως ψάχνουμε να αγκαλιαστούμε και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις γύρω από τις διακοπές», εξήγησε η Peppers σε ένα βίντεο TikTok και συνεχίζει:

«Επειδή αυτή η εποχή χαρακτηρίζεται από αρκετούς πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, συμπεριλαμβανομένου του Άρη, του Δία, του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και σύντομα του αγαπημένου ανάδρομου όλων, του Ερμή, αυτή είναι η στιγμή που οι πρώην θα εμφανιστούν από το πουθενά - ειδικά για τέσσερα ζώδια»

Τα 4 ζώδια που θα δουν τους πρώην τους να επιστρέφουν

Λέων

«Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο συνθλίβει πραγματικά πολλούς Λέοντες σε σχέση με τη δύναμή τους, την κατάστασή τους και τον ρόλο τους στον κόσμο», εξήγησε η αστρολόγος Brilla Samay σε ένα βίντεο TikTok.

Καρμικά, θα αναγκαστείτε να κοινωνικοποιηθείτε και εξαιτίας αυτού, μπορεί να δυσκολευτείτε να σταθείτε μόνοι σας, καθώς το σύμπαν σας ενθαρρύνει να επανεξετάσετε παλιά ειδύλλια ή φιλίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου, θα κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα και θα δείτε ποιοισας ταιριάζουν και αν αξίζουν ή όχι να έχουν ισχυρό ρόλο στη ζωή σας.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς η Peppers σημείωσε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να «επανασυνδεθείτε με κάποιον που έχετε χαθεί».

Υδροχόος

Με τον Πλούτωνα να βγαίνει από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 20 χρόνια, ο Υδροχόος βρίσκεται σε κάποια σημαντική μεταμόρφωση. Ωστόσο, η αστρολόγος Valkyrja Vörðr σημείωσε ότι επειδή ο Ουρανός - ο κυβερνήτης πλανήτης του Υδροχόου - θα είναι ανάδρομος όταν ο Πλούτωνας μετατοπιστεί επίσημα στον Υδροχόο στις 19 Νοεμβρίου 2024, αρχικά θα αντισταθείτε στην αλλαγή.

Αυτή η αντίσταση στην αλλαγή μπορεί να εμφανιστεί ως επιστροφή σε έναν πρώην, ή τουλάχιστον να μπείτε στον πειρασμό όταν εμφανιστεί στη ζωή σας για άλλη μια φορά.

Ζυγός

Αυτή την εποχή, περιμένετε μερικούς γοητευτικούς ανθρώπους να εμφανιστούν στη ζωή σας. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται υπέροχο, πρόσεχε, Ζυγέ, γιατί «για σένα, νιώθω ότι είναι περισσότερο μια προειδοποίηση», είπε η Peppers.

Σύμφωνα με την Peppers, ο Ζυγός μπορεί να έχει κολλήσει σε έναν καρμικό κύκλο που περιλαμβάνει έναν πρώην που κάποτε λατρεύατε. Ευτυχώς, αυτή η εποχή θα σας δώσει χρόνο για να κλείσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά. Έτσι, εάν ένας τοξικός πρώην σας επισκεφθεί ξανά, φροντίστε να κλείσετε αυτήν την πόρτα αφού πρώτα εκφράσετε τα ειλικρινή συναισθήματά σας.

Κριός

Όπως και ο Ζυγός, ο Κριός έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει έναν κύκλο έκλειψης στο ζώδιό του. Ευτυχώς, είστε στο δρόμο για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο ζωής, ωστόσο, υπάρχει μια ακόμη ηλιακή έκλειψη στον Κριό τον Μάρτιο του 2025, οπότε έχετε κολλήσει να τακτοποιείτε εκκρεμότητες.

Φροντίστε να θυμάστε αυτό: αυτή η εποχή δεν αφορά την επανεξέταση του παρελθόντος ή των παλιών σχέσεων. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να επικεντρωθείτε στο να αφήσετε τα πράγματα που σας κρατούσαν πίσω. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε χώρο για νέα ξεκινήματα.