Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «πάγωσε» το Στούντιο 4: «Νόμιζα ότι δεν θα με θα με ξανακαλέσετε γιατί σε είχα ...» - Gkourou.com Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «πάγωσε» το Στούντιο 4: «Νόμιζα ότι δεν θα με θα με ξανακαλέσετε γιατί σε είχα ...»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «πάγωσε» το Στούντιο 4: «Νόμιζα ότι δεν θα με θα με ξανακαλέσετε γιατί σε είχα ...»


Διαφήμιση - Advertisement

 


"Το θυμάσαι, Νάνσυ; Εγώ θυμάμαι ότι το είπα και γέλαγες εσύ" τόνισε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος στον αέρα της εκπομπής της ΕΡΤ.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής, ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε γιατί αιφνιδιάστηκε από τη νέα πρόσκληση των δυο παρουσιαστών της δημόσιας τηλεόρασης.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νόμιζα ότι δεν θα με θα με ξανακαλέσετε γιατί σε είχα πει γαϊδούρι την προηγούμενη φορά».

«Άντε καλέ, σιγά! Δεν το είπες, με αγάπη το είπες» αντέδρασε αμέσως ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να προσθέσει, με χαμόγελο, ο ηθοποιός τα εξής. «Το θυμάσαι, Νάνσυ; Εγώ θυμάμαι ότι το είπα και γέλαγες εσύ. Πλάκα κάνω, έλα τώρα. Το είπα με πολλή αγάπη».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο