Πανσέληνος στον Κριό: 4 ζώδια θα δουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται – «Ήρθε η στιγμή που περιμένατε» - Gkourou.com Πανσέληνος στον Κριό: 4 ζώδια θα δουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται – «Ήρθε η στιγμή που περιμένατε»

Πανσέληνος στον Κριό: 4 ζώδια θα δουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται – «Ήρθε η στιγμή που περιμένατε»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στις 8 Απριλίου φέτος, συνέβη μια ολική έκλειψη ηλίου, με αποτέλεσμα πολλά σημεία της αμερικανικής ηπείρου να βυθιστούν στο απόλυτο σκοτάδι.

Οι αστρολόγοι, πέρα από την ομορφιά της έκλειψης, αναφέρονται σε αυτή και για άλλους λόγους – όχι τόσο ευχάριστους.  Η ιστορία δείχνει ότι οι εκλείψεις συχνά προμηνύουν σημαντικές αλλαγές στον κόσμο, επηρεάζοντας τη ζωή των ανθρώπων με απρόβλεπτους τρόπους.Η τελική έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα γίνει την άνοιξη του 2025. Εν τω μεταξύ ωστόσο, έχουμε την πανσέληνο στον Κριό, που πραγματοποιείται σήμερα 17 Οκτωβρίου, στις 24 μοίρες και 35 λεπτά του Κριού. Μπορεί να μην έχει την ένταση της έκλειψης του Απριλίου, αυτή η πανσέληνος πιθανότατα θα μας θυμίσει κάποια θέματα που αντιμετωπίσαμε σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο εκείνη την περίοδο.

Έχει παρέλθει μισός χρόνος από τότε και εν τω μεταξύ, έχουμε ωριμάσει, έχουμε αναγνωρίσει τα λάθη μας, έχουμε καταστρώσει σχέδια για το μέλλον. Αν προσπαθήσατε μέσα σ’ αυτό το διάστημα, θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου.  Αυτό ισχύει κυρίως για τέσσερα ζώδια, καθώς είναι η στιγμή που περίμεναν εδώ και καιρό να έρθει.

Πανσέληνος στον Κριό: 4 ζώδια θα δουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται

  • Κριός,
  • Καρκίνος,
  • Ζυγός,
  • Αιγόκερως

Κριός

Αδιαμφισβήτητα, ήσασταν ένας από τους βασικούς παίκτες που διαμόρφωσαν τα γεγονότα των τελευταίων έξι μηνών. Η ταυτότητά σας έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές και πιθανότατα έχετε αναλάβει νέους ηγετικούς ρόλους που απαιτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη.

Ακόμα και οι συνήθως ακλόνητοι Κριοί, νιώθουν το βάρος της ευθύνης. Αυτή η πανσέληνος στον πρώτο σας οίκο, υπόσχεται ότι θα γιορτάσετε για όλη τη σκληρή δουλειά σας, και το πιθανό τέλος ενός κύκλου της ζωής σας.

Αν βιάζεστε να προωθήσετε ένα συγκεκριμένο project, θα έχετε τελικά την ευκαιρία να το προχωρήσετε και να κάνετε το επόμενο βήμα. Αλλά πριν προχωρήσεις, αξίζει να γιορτάσεις μαζί με τους ανθρώπους που σε στηρίζουν.

Καρκίνος

Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν μια εξαντλητική, ανταγωνιστική ανάβαση στην κορυφή της επαγγελματικής ιεραρχίας, αλλά με την πανσέληνο να φωτίζει τον δέκατο οίκο σας, τώρα βλέπετε τους καρπούς της εργασίας σας.

Ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου. Είτε κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, είτε εξερευνάς νέες δημιουργικές διεξόδους, θα έχεις την ευκαιρία να αναπτυχθείς και να λάβεις την αναγνώριση που σου αξίζει στο προσεχές μέλλον.

Αν έχετε πάρει υπολογισμένες, έξυπνες αποφάσεις στον δρόμο σας προς την κορυφή, και δεν έχετε βλάψει κανέναν να φτάσει εκεί, θα αποφύγετε τις δυσκολίες και θα φτάσετε στην κορυφή με ευκολία.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει πόσο εργάζεστε στο παρασκήνιο για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε σήμερα, οι πιο στενοί φίλοι και η οικογένειά σας, σας επευφημούν και θα είναι οι πρώτοι που θα σας αγκαλιάσουν και θα χειροκροτήσουν την επιτυχία σας.

Είναι καιρός να καθίσετε και να αναγνωρίσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει μέσα από τη δική σας καθαρή θέληση και την τρομερή εργασιακή ηθική σας.

Ζυγός

Εκτιμάτε να εργάζεστε δίπλα σε ανθρώπους με παρόμοια ιδανικά και στόχους, αλλά οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν μια δοκιμασία της θέλησής σας, καθώς αναγκαστήκατε να συνεργαστείτε με κάθε είδους ανθρώπους και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας όταν ήταν απαραίτητο.

Ήταν μια περίοδος εξατομίκευσης και συμβιβασμού, ειδικά αν ήσασταν σε μια σοβαρή, μακροχρόνια συντροφική σχέση.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να αρραβωνιαστήκατε την άνοιξη και τώρα να ετοιμάζεστε για γάμο. Άλλοι ξεκινούν μια επιχείρηση μαζί με κάποιον συνεταίρο.

Ενώ η πανσέληνος συμβαίνει στον έβδομο οίκο σας, οι προσωπικές σας συνεργασίες παίζουν τόσο ισχυρό ρόλο στην προσωπική σας ζωή που θα νιώσετε και εσείς τη βαθιά αλλαγή. Η επιτυχία τους είναι δική σου επιτυχία. Έτσι λειτουργεί ο Ζυγός .

Αιγόκερως  

Τους τελευταίους έξι μήνες, μεγαλώνετε την οικογένειά σας—κυριολεκτικά, σε ορισμένες περιπτώσεις—και διευρύνετε την ιδέα σας για το τι σημαίνει σπίτι για εσάς.

Είτε έχετε κλείσει τελικά το σπίτι των ονείρων σας ή βλέπετε επιτέλους ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης μετά από μήνες προσπάθειας, θα αισθανθείτε τις ρίζες να εδραιώνονται, οδηγώντας σας σε μια θετική πορεία προς τα εμπρός.

Με τον παραδοσιακό τρόπο του Αιγόκερου, μπορεί να βρίσκετε μεγαλύτερη ικανοποίηση στην εργασία σας σε σχέση με τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά αυτή είναι η στιγμή για να εκτιμήσετε πραγματικά τα απλούστερα πράγματα στη ζωή: σταθερό και ασφαλή χώρο.

Έναν εσωτερικό χώρο που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Και μια ομάδα αγαπημένων προσώπων που σας υποστηρίζουν, ώστε να μπορείτε να λάμψετε δημόσια.


Διαφήμιση - Advertisement

Β. Κρούσκα: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι η Μ. Ιωαννίδου είχε σχέση με τον τότε σύντροφό της, Γ. Νταλάρα

Γρηγόρης Γκουντάρας: Κατέρρευσε στη Super Κατερίνα

Περισσότερα Βίντεο