Διαφήμιση - Advertisement
Αυτά τα 3 ζώδια δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους - Gkourou.com Αυτά τα 3 ζώδια δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους

Αυτά τα 3 ζώδια δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μερικά ζώδια έχουν θάρρος και θράσος. Αν μπει κάτι στο μυαλό τους δεν θα διστάσουν να το πουν αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είναι αυτοί που έχουν τη φήμη ότι «το λένε όπως είναι», που συχνά περιλαμβάνει την αλήθεια με κάπως απότομο τρόπο, αλλά δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά.

Τα ζώδια που δεν φιλτράρουν τι λένε και είναι με τους πάντες ειλικρινείς, είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει περισσότερο στην προσωπικότητά τους. Δεν πρόκειται να μασήσουν τα λόγια τους, ούτε στη δουλειά. Εάν έχουν πρόβλημα με έναν διευθυντή θα στείλουν ένα email με όλα τα παράπονά τους σε λίστα, καθώς και τις ιδέες τους για τη σωστή ρύθμιση των πραγμάτων.

Τα ζώδια αυτά δεν προσπαθούν να είναι αγενή από μόνα τους διότι πιστεύουν στην ειλικρίνεια.

3 ζώδια που λένε τα πράγματα όπως έχουν

Κριός

Ο Κριός δεν συγκρατεί τις σκέψεις του, καθώς σπάνια φιλτράρει τα λόγια του πριν μιλήσει. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, συχνά αυτό το ζώδιο «τρέχει» με μεγάλη ταχύτητα ενώ του αρέσει να ρίχνει «βόμβα» αλήθειας.

Ως ένα παρορμητικό ζώδιο της φωτιάς - και αυτό που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης - είναι στη φύση του να μιλάει πρώτα και να σκέφτεται αργότερα. Οι Κριοί είναι πολύ άμεσοι στο στιλ επικοινωνίας τους και γι' αυτό είναι συχνά οι ηγέτες της παρέας. Αυτό το χαρακτηριστικό τους κάνει επίσης τολμηρούς και δυναμικούς.

Ενώ άλλα ζώδια μπορεί να το σκεφτούν δύο φορές πριν εκφράσουν ένα παράπονο ή κάνουν μια δύσκολη ερώτηση, ένας Κριός θα το ξεκαθαρίσει και θα πει αυτό που πρέπει να ειπωθεί. Δεν είναι ο τύπος που χάνει τον ύπνο του λόγω παρεξήγησης ή κακής επικοινωνίας. Αντίθετα, θα λύσει ένα πρόβλημα από την αρχή και θα φροντίσει να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν ζουν σε αυτόν τον πλανήτη για να συγκρατούνται. Ως ζώδιο της φωτιάς με ελεύθερο πνεύμα, τους αρέσει να πατάνε στη γη και με τα δύο πόδια, και αυτό σημαίνει ότι θα πουν ακριβώς αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, οι Τοξότες πιστεύουν πραγματικά ότι τα δύσκολα πράγματα συχνά πρέπει να ειπωθούν δυνατά για να προχωρήσουν μπροστά. Γνωρίζουν ότι το να κρατούν μυστικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνουν κολλημένοι και στάσιμοι, γι' αυτό το έχουν κάνει συνήθεια να μοιράζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Οι Τοξότες εμφανίζονται ως ο πιο αληθινός εαυτός τους, είτε είναι με φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους. Εκτιμούν την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια και είναι κάτι που ελκύει τους ανθρώπους σε αυτούς.

Ζυγός

Ως το ζώδιο που αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά, ο Ζυγός αγωνίζεται για να μείνει σιωπηλός αλλά δεν τα καταφέρνει. Ποθεί την ισορροπία, δικαιοσύνη και τάξη.

Αυτό το ζώδιο του αέρα έχει τις επικοινωνιακές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τις σχέσεις. Όταν πρόκειται για ερωτικές γνωριμίες συνήθως προσπαθεί να πλαισιώσει τα λόγια του με ευγενικό τρόπο. Όταν οι Ζυγοί μιλήσουν ωμά είναι επειδή θέλουν το καλύτερο για όλους. Αυτός είναι ο λόγος που είναι συχνά είναι οι μεσολαβητές σε μια παρέα.

Οι Ζυγοί λατρεύουν επίσης να κάνουν αστεία. Αν βλέπουν μια ευκαιρία να κάνουν τους ανθρώπους να γελάσουν, θα την εκμεταλλευτούν αμέσως. Τέλος είναι πολύ παρατηρητικό ζώδιο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο