Τα 3 ζώδια που σήμερα ξεπερνούν το παρελθόν και επανέρχονται από τις ερωτικές απογοητεύσεις - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που σήμερα ξεπερνούν το παρελθόν και επανέρχονται από τις ερωτικές απογοητεύσεις

Τα 3 ζώδια που σήμερα ξεπερνούν το παρελθόν και επανέρχονται από τις ερωτικές απογοητεύσεις


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στις 8 Οκτωβρίου 2024, τρία ζώδια θα αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους και θα ξεπεράσουν την όποια θλίψη πρέπει να θεραπεύσουν. Η αστρολογία της ημέρας μας φέρνει τη Σελήνη απέναντι από τον Δία, μια πολύ χρήσιμη διέλευση για την επούλωση και την αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Με τη Σελήνη απέναντι από τον Δία, ο Σκορπιός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος ζώδια αποδέχονται και υπερβαίνουν τις πικρές εμπειρίες του παρελθόντος τους. Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι το να ξεπεράσουμε το παρελθόν δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται και ότι αν κάποιος μας είπε να το ξεπεράσουμε, πιθανότατα θα μας ενοχλούσε, ακόμη και αν το έλεγε ελαφρά τη καρδία.

Το γεγονός είναι ότι, ενώ όλοι έχουμε τις προσωπικές μας ιστορίες, το να τις ξεπεράσουμε δεν είναι τόσο εύκολο, και πρέπει να κινηθούμε με το δικό μας ρυθμό. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης απέναντι από το Δία, μας παρουσιάζεται η εναλλακτική λύση.

Αυτή η ιδέα τρομάζει τα τρία ζώδια αρκετά ώστε να κάνουν κάτι γι’ αυτό, και στις 8 Οκτωβρίου 2024, κάνουμε ακριβώς αυτό. Θα το ξεπεράσουμε, σωστά;

Τρία ζώδια ξεπερνούν το παρελθόν και θεραπεύονται από τη θλίψη στις 8 Οκτωβρίου 2024

  • Ταύρος,
  • Τοξότης,
  • Υδροχόος

Ταύρος

Ξέρετε την ιστορία σας και την ακολουθείτε. Δηλαδή, μέχρι αυτή η ιστορία να γίνει τόσο μεγάλο βάρος που νιώθετε ότι κουράζεστε. Μπορείτε να κρατάτε αυτή την ιστορία ψηλά σαν φλεγόμενο δαυλό για τόσο καιρό, όσο εσείς, οι ίδιοι, νιώσετε να δυσανασχετείτε και να δυσφορείτε. Φυσικά, το παρελθόν σας παραπέμπει εδώ. Αν και δικαιούστε να ανατρέχετε,  για όσο καιρό το επιθυμείτε, ξέρετε ότι δεν σας ωφελεί πια.

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο και να θεραπεύσετε τους πόνους που σας προκάλεσε το παρελθόν. Πραγματικά, φτάνει, και νιώθετε έτοιμος να ελευθερωθείτε. Αυτό που σας βοηθάει να προχωρήσετε και να επουλωθείτε, είναι η διέλευση της Σελήνης απέναντι από τον Δία, η οποία σας δείχνει τις επιλογές σας: Μπορείτε να μείνετε στο παρελθόν και να μην προχωρήσετε, ή μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα να σας οδηγήσουν σ’ ένα ευτυχισμένο μέλλον. Τι θα διαλέξετε;

Τοξότης

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε αφήσει πίσω το παρελθόν, καθώς δεν σε ταλαιπώρησε όπως συνήθως, και παρόλα αυτά, η Τρίτη σας θυμίζει ότι δεν μπορείτε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας για ορισμένα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης απέναντι από το Δία, θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια του Δία για να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την επούλωση. Η καρδιά σας ήταν ραγισμένη, και κάπου στην πορεία, αποφασίσατε ότι αυτός ο πόνος καθορίζει ποιος είστε. Η ταύτιση με τον πόνο και το παρελθόν δεν σας έχει κάνει τίποτα άλλο παρά κακό, και είστε τόσο κουρασμένοι που ζείτε σε αυτόν τον αρνητικό χώρο.

Υδροχόος

Το πρώτο πράγμα που θα καταλάβετε κατά τη διάρκεια της Σελήνης απέναντι από το πέρασμα του Δία είναι ότι όλα συμβαίνουν στον δικό τους χρόνο, και δεν μπορείτε να σταματήσετε την κίνηση αυτή μόλις η θεραπευτική ενέργεια αρχίζει να αναβλύζει.

Αυτή η ενέργεια είναι παντού γύρω σας κατά τη διάρκεια της Σελήνης απέναντι από το Δία, και δεν μπορείτε να πείτε όχι σε αυτό. Θα δείτε ότι είναι σχεδόν αδύνατο για σας να βρείτε μια δικαιολογία για να μείνετε κολλημένοι στο παρελθόν. Τόσο πολύς χρόνος έχει περάσει, και ενώ θέλετε χρόνο ακόμη, προσπαθείτε ουσιαστικά.

Πρέπει να το ξεπεράσετε και το ξέρετε. Δεν είναι επειδή κάποιος σας είπε ότι πρέπει να το ξεπεράσετε. Είναι επειδή ξέρετε ότι φοβάστε την αλλαγή. Προσκολλάστε στο παρελθόν,  επειδή φοβάσαι το άγνωστο, και όλα αυτά πιθανώς αλλάζουν προς το καλύτερο, Υδροχόοι. Πηγή: enikos