Η τύχη χαμογελά σήμερα ξανά σε 3 ζώδια – «Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη τους» - Gkourou.com Η τύχη χαμογελά σήμερα ξανά σε 3 ζώδια – «Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη τους»

Η τύχη χαμογελά σήμερα ξανά σε 3 ζώδια – «Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη τους»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η χαρά επιστρέφει για τρία ζώδια στις 21 Οκτωβρίου 2024. Τα άστρα τη Δευτέρα μας φέρνουν χαρά και ευγνωμοσύνη, καθώς μεγάλο μέρος από αυτό που νομίζαμε ότι χάθηκε, επιστρέφει.

Η Σελήνη στον Καρκίνο βοηθά στην συναισθηματική ασφάλεια, της ευτυχίας στο σπίτι και της αποκατάστασης της αγάπης.

Για τρία ζώδια, αυτή μπορεί να είναι η μέρα που θα λύσουν ένα πρόβλημα στη συντροφική τους σχέση,  ή ίσως η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτούν τι μπορούν να κάνουν για να γλυκάνουν την οικογενειακή τους ζωή.

Όταν τρία ζώδια καταφέρνουν  να εκτιμήσουν όσα έχουν, νιώθουν ευγνωμοσύνη.

Με λίγα λόγια, η Σελήνη εμπνέει το αίσθημα της ευγνωμοσύνης για αυτά τα τρία ζώδια και τους επιτρέπει να νιώσουν χαρά, χωρίς την αίσθηση της έλλειψης ή του κενού. Η Σελήνη στον Καρκίνο, αντανακλά την ικανοποίηση και την προθυμία να νιώσουν τη χαρά που είναι άλλωστε δικαίωμα του κάθε ανθρώπου.

Η τύχη χαμογελά ξανά σε 3 ζώδια

  • Καρκίνος,
  • Παρθένος,
  • Τοξότης

Καρκίνος

H Σελήνη στον Καρκίνο, σας δείχνει ότι είστε στον σωστό δρόμο και πως η χαρά είναι αληθινή και  σας αξίζει.

Έχετε  προσπαθήσει πολύ μέχρι να φτάσετε στο σημείο αυτό.

Θα νιώσετε ιδιαίτερη εκτίμηση για ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας. Είναι γνωστό ότι σας αρέσει το σπίτι και μόνο εκεί βρίσκετε ηρεμία και ευχαρίστηση, Καρκίνοι.

Τη Δευτέρα νιώθετε ιδιαίτερη ικανοποίηση. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, η χαρά επιστρέφει στη ζωή σας χωρίς κάποια ξεχωριστή αιτία. Γίνεστε ένα με τη φύση και τη ροή του σύμπαντος.

Παρθένος

Παρθένοι, όταν η χαρά μπαίνει και πάλι στη ζωή σας, δεν θα παρατηρήσετε μόνο ότι έρχεται κάτι ενδιαφέρον και ιδιαίτερο, αλλά θα νιώσετε και έτοιμοι να το υποδεχτείτε. Έχετε περάσει πολύ χρόνο στη φυλακή του μυαλού σας και νιώθετε έτοιμοι να καταλάβετε ότι αυτός ο περιορισμένος τρόπος αντίληψης δεν αποδίδει πλέον.

Νιώθετε ότι έχετε σπαταλήσει πολύ χρόνο σε λάθος πράγματα. Αν δεν έχει αποτέλεσμα, για ποιον λόγο επιμένετε;

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια χαλαρωτική μετάβαση, η καρδιά σας νιώθει ηρεμία και ανακούφιση. Παρθένοι, αυτό σας οδηγεί σε ένα αίσθημα ειρήνης και ικανοποίησης.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, νιώθετε επιτέλους χαρά χωρίς να την αμφισβητείτε ή να την υπεραναλύετε τα πράγματα.

Τοξότης

Τοξότες, η χαρά επιστρέφει στη ζωή σας αν και, για αρκετό καιρό την αποφεύγατε.

Θέλατε χρόνο να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και δεν θέλατε περισπασμούς, ούτε καν θετικούς.

Τώρα που βλέπετε ότι η χαρά έχει επιστρέψει, μπορείτε να δείτε ότι η προσπάθειά σας, φέρνει αποτελέσματα.

Νιώθετε χαρούμενοι και ζωντανοί, Τοξότες, και αυτό οφείλεται στη Σελήνη στον Καρκίνο που σου δείχνει ότι είναι εντάξει να νιώθεις καλά ξανά.

Το κάνουμε αυτό: κρατάμε τη χαρά έξω από τη ζωή μας, για λόγους που μόνο εμείς γνωρίζουμε.

Από την άλλη πλευρά, έχετε μελετήσει όλους τους λόγους για τους οποίους δεν νιώθετε χαρά και τώρα που έχετε καταλήξει, συνειδητοποιείτε ότι η χαρά βρίσκεται παντού. Εάν είστε ζωντανός, είστε μέρος της χαράς που ευδοκιμεί μέσα σε όλους μας.