Τα 3 ζώδια που θα έχουν σήμερα μια ανατροπή στη ζωή τους – «Τώρα είναι η ευκαιρία για αλλαγές» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που θα έχουν σήμερα μια ανατροπή στη ζωή τους – «Τώρα είναι η ευκαιρία για αλλαγές»

Τα 3 ζώδια που θα έχουν σήμερα μια ανατροπή στη ζωή τους – «Τώρα είναι η ευκαιρία για αλλαγές»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Παρασκευή 4 Οκτωβρίου φέρνει ένα μήνυμα, που αναφέρει: Ετοιμαστείτε να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο! Αυτό συνεπάγεται άμεσα ότι πρέπει να γίνει δουλειά για τρία ζώδια, αλλά και ότι η επιτυχία είναι προ των πυλών, και όπως μας λένε οι αστρολογικοί μας χάρτες, κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής της ημέρας, το τετράγωνο της Σελήνης Πλούτωνα, μας ωθεί προς θετικές αλλαγές.

Θα δούμε ότι αυτό πέφτει στους ώμους των Διδύμων, Υδροχόων και των Ιχθύων. Ενώ μπορεί να μην γνωρίζουμε “ακριβώς” πού βαδίζουμε με όλη αυτήν τη θετική αλλαγή, γνωρίζουμε ένα πράγμα: είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τη δουλειά που χρειάζεται για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή για τους εαυτούς μας.

Αυτό μπορεί να ξεκινήσει με την πραγματοποίηση αλλαγών στον τρόπο ζωής που μπορείτε να κάνετε τώρα για να βελτιώσετε τη ζωή σας γρήγορα και ενδεχομένως μια αναβάθμιση στις διατροφικές συνήθειες. Αν πρόκειται να αλλάξουμε τις ζωές μας στο βαθμό που μας ευνοεί το τετράγωνο της Σελήνης στον Πλούτωνα, πραγματοποιούμε μια μεγάλη αλλαγή. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να πάρουμε στα σοβαρά τη ζωή μας. Μπορούμε να το κάνουμε; Ναι, μπορούμε!

Τα ζώδια που κάνουν στροφή στη ζωή τους

  1. Δίδυμοι,
  2. Υδροχόοι,
  3. Ιχθύες

Δίδυμοι

Πρόσφατα, αρχίσατε να παίρνετε μια γεύση του τι σημαίνει να αισθάνεστε επιτυχημένοι σε αυτό που κάνετε και ενώ φοβάστε μήπως όλα χαλάσουν, συνειδητοποιείται πως τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει.

Γνωρίζετε ότι προσπαθείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και ότι αυτή η διαδικασία δεν έχει απαραίτητα ημερομηνία λήξης. Αυτό είναι καλό γιατί, κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο τετράγωνο του Πλούτωνα, θα διαπιστώσετε ότι συνεχώς μαθαίνετε όλο και περισσότερα,  κάθε φορά που εμφανίζεται μια νέα πρόκληση.

Ωστόσο, στις 4 Οκτωβρίου, θα πρέπει να ανατρέξετε στον νέο τρόπο που βλέπετε τα πράγματα για να διατηρήσετε τη θετικότητα. Για να καλυτερεύσετε τον εαυτό σας και να κάν

Υδροχόοι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να κάνετε κάποιες σοβαρές αλλαγές, καθώς πολλά από αυτά που εμφανίζονται για εσάς τώρα προκύπτουν από την παραμέληση της ιδέας της αλλαγής.

Είστε τώρα σε ένα σημείο της ζωής σας, όπου δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω, και όμως, έχετε ακόμα τόσα πολλά μπροστά σας, και θέλετε να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια όλων αυτών. Η 4η του Οκτώβρη σηματοδοτεί μια μέρα γεμάτη ελπίδα, και πολλά περισσότερα: δεν θέλετε ν’ αναβάλλετε πλέον τη δράση.

Πρέπει να υποστηρίξετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με πραγματική δράση.

Αυτό το φοβερό πέρασμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι, τώρα είναι η ευκαιρία. Δεν είστε λάτρεις των αλλαγών, αλλά προτιμάτε τη στασιμότητα; Όχι, Υδροχόοι. Ήρθε η ώρα να ξαναδημιουργήσετε  τη ζωή σας ώρα να βελτιώσετε την εμπειρία σας, ώστε να τα απολαμβάνετε όλα…για πολύ καιρό ακόμα.

Ιχθύες

Μπορεί να σκεφτήκατε ότι, σε κάποιο σημείο, ήσασταν έτοιμος για ζωή με τον τρόπο που ζήσατε. Η άποψη ότι  “ο άνθρωπος δεν αλλάζει”, καταρρίπτεται. Και όμως, κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης στο τετράγωνο του Πλούτωνα, θα δείτε ότι αυτά τα παλιά κόλπα, ενώ είναι μια λύση αξιόπιστη και βολική, σας περιορίζουν.

Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι του εαυτού, όπου θα αποφασίσετε να πάρετε μια ευκαιρία και να κάνετε κάτι…νέο. Αυτό το νέο, ό, τι και να είναι, θα σας εμπνεύσει. Τώρα δεν φοβάστε το καινούργιο και το άγνωστο. Δεν έχετε φοβηθεί τίποτα κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο τετράγωνο του Πλούτωνα, και μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το πέρασμα για να μια μεγάλη και θετική αλλαγή στη ζωή σας. Πηγή: enikos