Ευχάριστες ανατροπές για 3 ζώδια – «Έρχεται μία μεγάλη και θετική αλλαγή που θα βελτιώσει τη ζωή σας» - Gkourou.com Ευχάριστες ανατροπές για 3 ζώδια – «Έρχεται μία μεγάλη και θετική αλλαγή που θα βελτιώσει τη ζωή σας»

Ευχάριστες ανατροπές για 3 ζώδια – «Έρχεται μία μεγάλη και θετική αλλαγή που θα βελτιώσει τη ζωή σας»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, βάζει τρία ζώδια σε μια προσωπική «σταυροφορία» για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Θέλουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο αυτήν τη φορά, και η αστρολογική μετάβαση του Σαββάτου, υποστηρίζει τις προσπάθειές μας, προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη θετική αλλαγή και να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον για μας.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό

Οι διελεύσεις όπως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό,  μας ενθαρρύνουν να σκεφτούμε εκτός πλαισίου, πράγμα που σημαίνει ότι αν εννοούμε πραγματικά ότι θέλουμε μία θετική αλλαγή στη ζωή μας, κάνουμε κάτι που ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί πριν.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, μας δείχνει ότι έχουμε άλλες επιλογές και ότι δεν περιοριζόμαστε στο να αλλάξουμε τη ζωή μας, σύμφωνα με αυτό που κάποτε πιστεύαμε ότι ήταν το καλύτερο σχέδιο για εμάς.

Σκεπτόμενοι με πρωτοποριακό τρόπο, θα ανακαλύψουμε ότι η θετική αλλαγή μπορεί να έρθει μέσω της φαντασίας, του θάρρους και της επιθυμίας να ξεκινήσουμε από την αρχή. Το timing είναι ιδανικό.

Τα 3 ζώδια που αλλάζουν τη ζωή τους προς το καλύτερο

  • Κριός,
  • Λέων,
  • Ζυγός

Κριός

Το να αλλάζετε τη ζωή σας είναι κάτι που κάνετε συνεχώς, καθώς δεν είστε άνθρωπος που μένει «κολλημένος» σε οτιδήποτε. Σας αρέσει η ιδέα της συνεχούς αλλαγής, και είστε ένα άτομο που πιστεύει ότι η στασιμότητα σκοτώνει το μυαλό.

Είστε εδώ για να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και διελεύσεις όπως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό,  επιβάλλει αυτό το είδος σκέψης.

Για άλλη μια φορά, το ζώδιό σας δοκιμάζεται από το σύμπαν και, όπως πάντα συμβαίνει με εσάς και τις δοκιμασίες, φροντίζετε να περάσετε κάθε μία από αυτές.

Η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή για το ζώδιο του Κριού.

Αν κάτι δεν λειτουργεί στη ζωή σας, τότε το αλλάζετε. Μπορεί να μην είναι εύκολο και μπορεί να μην ευχαριστεί τους πάντες γύρω σας, αλλά αυτή είναι η ζωή σας, Κριοί, και ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης στον Ουρανό, θα ακολουθήσετε την καρδιά σας και, η καρδιά σας θα σας οδηγήσει σε μεγάλη και θετική αλλαγή.

Λέων

Δεν αναγνωρίζετε πάντα την ανάγκη για αλλαγή στη ζωή σας όσο γρήγορα θα έπρεπε, αλλά θα συνεχίσετε με την ιδέα ότι “κάτι δεν είναι καλά εδώ”. Πρέπει κάτι να κάνετε, Λέοντες.

Από τη μία πλευρά, είναι δύσκολο να παραδεχτείτε ότι ίσως οδηγήσατε τον εαυτό σας σε λάθος δρόμο, αλλά υπάρχει πάντα αυτή η μέρα για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι μια νέα αρχή μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, είναι ακριβώς το είδος της διέλευσης που σας κάνει να αισθάνεστε καλά για να δημιουργήσετε κάτι νέο.

Και σήμερα, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα νέα ξεκινήματα είναι καλά και η αλλαγή εκτός από αναπόφευκτη, είναι επίσης ευεργετική και θετική. Τώρα, μπορείτε να τα αλλάξετε όλα και να βγείτε νικητής, Λέοντες.

Ζυγός

Φαίνεται ότι είστε στα πρόθυρα να δοκιμάσετε κάτι νέο και τις τελευταίες εβδομάδες αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο.

Προσπαθήσατε να πείσετε τον εαυτό σας ότι θα μπορούσατε να συνεχίσετε “ως έχει” χωρίς να αλλάξετε τίποτα, αλλά αποδέχεστε ότι πρέπει να αλλάξετε κάτι.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, σας επιτρέπει να δείτε αυτήν τη νέα αλλαγή ως κάτι θετικό, ενώ στο παρελθόν ίσως είχε χρειαστεί να πεισθείτε για την εγκυρότητά της πριν συμβεί. Λοιπόν, αυτό δεν συμβαίνει, καθώς εμπιστεύεστε τη χρονική συγκυρία.

Δεν γνωρίζετε ότι είστε έτοιμοι να ανοίξετε την πόρτα σε μια μεγάλη ευκαιρία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι σούπερ μεγάλο και ικανοποιητικό. Είσαι σε μια πολύ τυχερή φάση στη ζωή σας τώρα, Ζυγοί, και ενώ η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική, μπορεί επίσης να αποτελεί το εισιτήριο για να αγγίξετε κάτι μεγαλειώδες.