Τα 3 ζώδια που αλλάζουν δραστικά τη ζωή τους προς το καλύτερο - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που αλλάζουν δραστικά τη ζωή τους προς το καλύτερο

Τα 3 ζώδια που αλλάζουν δραστικά τη ζωή τους προς το καλύτερο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σήμερα Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024, οι αστρολογικές προβλέψεις μας δείχνουν ότι το να αλλάζεις τη ζωή σου προς το καλύτερο δεν είναι μόνο πιθανό, αλλά και εφικτό. Αστρολογικά μιλώντας, έχουμε ένα φεγγάρι στον Κριό, και για τρία ζώδια, αυτό σημαίνει δουλειά.

Είμαστε αποφασισμένοι να βελτιώσουμε κάτι από μια κατάσταση που μπορεί, κατά τη γνώμη μας, να εκλείψει. Λόγω της Σελήνης του Κριού, η επιθυμία να σκεφτούμε και να αλλάξουμε τη ζωή μας είναι έντονη, ίσως πιο δυνατή τώρα από ποτέ. Μπορεί να το βάλουμε στο μυαλό μας αυτό που θέλουμε, ή μάλλον — χρειαζόμαστε — να αλλάξουμε κάτι στις ζωές μας πριν τελειώσει ο χρόνος, και να νιώσουμε την πίεση για να γίνει αυτό τώρα.Αλλά, όπως και με τη Σελήνη του Κριού, μας αρέσει η πίεση και μπορούμε να βιαστούμε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ο Κριός μας πάει μπροστά, και αν η αλλαγή είναι ο στόχος, είμαστε στον στόχο. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ, πολύ παραγωγική μέρα για αυτά τα τρία ζώδια.

Τα 3 ζώδια που αλλάζουν δραστικά τη ζωή τους προς το καλύτερο

  • Κριός,
  • Σκορπιός,
  • Τοξότης

Κριός

Θέλετε πολύ να είστε ενεργός και δημιουργικά παραγωγικός. Όταν προσπαθείτε για κάτι, κάνετε πάντα το καλύτερο δυνατό. Είστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο σας.

Αυτό συμβαίνει όταν εμφανίζεται η Σελήνη στον Κριό, και ξέρετε ότι είναι έτσι. Κάποιες μέρες περνούν χωρίς να αναγνωρίζετε τα αστέρια και την επιρροή τους στη ζωή σας, αλλά ξέρετε από πού προέρχεται η δύναμη… και είναι θετική. Σας εμπνέει να κάνετε μεγάλα βήματα, Κριοί.

Θα δείτε ότι λόγω της Σελήνης του Κριού, μπορείτε να επισημάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε να δείτε, σε σχέση με το πώς μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Η πρόοδος είναι το χαρακτηριστικό σας, και δεν σας αρέσει να στέκεστε και να μην κάνετε τίποτα για την αλλαγή. Η 15 Οκτωβρίου, σε βάζει ακριβώς στο επίκεντρο μέση…που σας αρέσει να είστε. Η αλλαγή έρχεται, και εσείς έχετε τον έλεγχο.

Σκορπιός

Είστε πανέτοιμοι να βελτιώσετε  τη ζωή σας, και αυτή είναι η εποχή για να αφοσιωθείτε στην  πρόοδο και την αυτο-βελτίωση. Όπως το επιτάσσει η εποχή, είστε έτοιμοι για αλλαγή, προσαρμογή και ανθεκτικότητα.

Επειδή έχετε τη σελήνη του Κριού στο πλευρό σας, θα δείτε ότι ως Σκορπιός, η Τρίτη είναι σχεδόν φτιαγμένη για σας, καθώς πραγματικά σας εμπνέει για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, προς κάτι νέο και συναρπαστικό. Είναι η εποχή για αλλαγή και… αναβαθμίσεις.

Υπάρχει μια ένταση στον αέρα που σας εμπνέει θετικά.

Βλέπετε ότι η χρονιά αρχίζει να τελειώνει, και νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάτι καταπληκτικό, ίσως δραστικό και νέο. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Κριού, νιώθετε τη δύναμη και την επιθυμία να αλλάξετε, και ξεκινάτε από τώρα.

Τοξότης

Μερικές φορές, η αλλαγή απαιτεί πολύ χρόνο, και το ενδιαφέρον μέρος για την Τρίτη είναι ότι λόγω της Σελήνης στον  Κριό, όλες οι καλές προθέσεις σας για την αλλαγή και την αυτο-βελτίωση, αρχίζουν να εμφανίζονται.

Παρατηρείς ότι έχεις αλλάξει και χαίρεσαι που το έκανες αυτό, Τοξότη. Έτσι, μετά από όλα, και ενώ αυτό θα μπορούσε να σας ενοχλήσει, θα θέλετε όλο και περισσότερες αλλαγές. Η αυτοβελτίωση δεν σταματά ποτέ, είναι ένα ταξίδι.

Εξαιτίας της Σελήνης του Κριού, δεν δέχεστε το «όχι» ως απάντηση, και αυτό είναι εντάξει επειδή τίποτα δεν σου λέει “όχι”. Όλα τα μηνύματα είναι θετικά, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή εσείς το σχεδιάσατε έτσι.

Αν και δεν είστε υπεύθυνοι για όλα αυτά, σίγουρα δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση για την επιτυχία και την ευτυχία.

Περισσότερα Βίντεο