Τα 3 ζώδια που δοκιμάζονται από το σύμπαν – «Είστε πιο δυνατοί από ό,τι πιστεύετε»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η 27η Οκτωβρίου 2024 μας δείχνει ότι ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, οι δοκιμασίες που δεχόμαστε από το σύμπαν είναι αυτές που μπορούμε να διαχειριστούμε. Η Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο μας δείχνει ότι είμαστε πιο ισχυροί από ό, τι νομίζουμε. Τρία ζώδια μπορεί να αισθάνονται ότι δοκιμάζονται ή έρχονται στο προσκήνιο την Κυριακή, και κατά κάποιον τρόπο, είναι σωστό.

Πρέπει να μάθουμε κάτι που βρίσκεται στα όρια της κατανόησής μας και να περάσουμε μέσα από μια συγκεκριμένη δοκιμασία. Μόλις κατανοήσουμε το νόημα αυτής της δοκιμασίας, μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο, περίπου όπως γίνεται και σε ένα παιχνίδι.

Και ενώ η ζωή μερικές φορές μοιάζει με παιχνίδι, έχουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμασιών εδώ. Δεν είμαστε θύματα.

Το σύμπαν μας υπενθυμίζει πως ό, τι νιώθουμε σαν δοκιμασία τώρα, στο μέλλον, θα είναι το κλειδί που ξεκλείδωσε την πόρτα στη γνώση.

Τρία ζώδια που δοκιμάζονται από το σύμπαν σήμερα 27 Οκτωβρίου

  • Κριός,
  • Λέων,
  • Ζυγός

Κριός

Εντάξει, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχατε σχεδιάσει, αλλά έχετε συνηθίσει να αυτοσχεδιάζετε.

Ξέρετε ότι έχετε υψηλούς στόχους και ότι συχνά, αυτό που θέλετε δεν είναι μέσα στο πλαίσιο της πραγματικότητας. Είστε εξαιρετικοί στο να φαντάζεστε ένα αποτέλεσμα, αλλά πολλές φορές, ξεχνάτε ότι μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι σας να γίνουν.

Αυτό δεν είναι κακό, καθώς η Σελήνη απέναντι στον Κρόνο, σας υπενθυμίζει ότι αυτό που νιώθετε ως δοκιμασία τώρα είναι απλώς ένα άλλο μάθημα αυτοσυγκράτησης για σας, Κριοί. Ναι, είστε επιθετικός και αποφασιστικός και τις περισσότερες φορές, αυτό είναι κάτι καλό.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, το σύμπαν θέλει να σκεφτείτε πριν δράσετε.

Άρα, η δοκιμασία που θα υπομείνετε είναι εκείνη όπου η διακριτικότητα έχει μεγάλη αξία, και μόνο σκεπτόμενος προσεκτικά μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Δεν υπάρχει παρορμητική κίνηση που συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Σκέφτεστε, εξετάζετε, και έπειτα… κινείστε. Αυτή είναι η στρατηγική σας, Κριοί.

Λέων

Η Σελήνη απέναντι στον Κρόνο αντιπροσωπεύει έναν αποτρεπτικό παράγοντα στη ζωή σας σε αυτό το σημείο, Λέοντες, και είναι ίσως μια καλή ιδέα για να το σκεφτείτε.

Πού και πού, το σύμπαν μας φέρνει ένα γρήγορο, μάθημα και εξαρτάται από εμάς να καταλάβουμε πώς να το αντιληφθούμε γρήγορα.

Θα είστε σε θέση να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας και κάποιου άλλου.

Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την ερωτική ζωή σας, ή μπορεί απλά να σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε μια βαθιά βουτιά στην ψυχή σας για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω.

Το σύμπαν βρίσκεται εκεί ειδικά για να επιστήσει την προσοχή στην υποτονική συμπεριφορά και το είδος των δικαιολογιών που βρίσκετε για να ξεφεύγετε από την ευθύνη. Θα μάθετε, αυτήν τη μέρα, Λέοντες, να κινείστε γρήγορα, ώστε να αποφύγετε να πέσετε στην ίδια παγίδα που ήσασταν για πάρα πολύ καιρό.

Ζυγός

Ζυγοί, η δοκιμασία έχει ξεκινήσει και θα την υπερβείτε με επιτυχία. Πρώτα όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τεστάρεστε. Δεν έχετε πολύ χρόνο να το πολυαναλύσετε. Θα υποβληθείτε στη δοκιμασία και ο τρόπος με τον οποίο θα ανταποκριθείτε στην πίεση, θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Η Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο, σημαίνει πίεση στη ζωή. Ανταποκρίνεστε καλά στην πίεση και θα δείτε ότι αυτό είναι κάτι που χρειαζόσασταν.

Μόνο μια μικρή ώθηση, αλλά μία που καταλαβαίνετε τον λόγο της.  Και καταλαβαίνετε τον λόγο αυτή τη φορά, και ενεργείς με θετική δύναμη και βαθιά κατανόηση.