Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που θα δουν τις επιθυμίες τους να γίνονται πραγματικότητα – «Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί και να συμβεί» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που θα δουν τις επιθυμίες τους να γίνονται πραγματικότητα – «Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί και να συμβεί»

Τα 3 ζώδια που θα δουν τις επιθυμίες τους να γίνονται πραγματικότητα – «Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί και να συμβεί»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τρία ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους στις 8 Οκτωβρίου, εφόσον ξέρουν τι θέλουν.

Η αστρολογία μας δείχνει ότι, μετά το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, πολλά σπουδαία πράγματα μπορούν να συμβούν σε τρία ζώδια, τα οποία θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα.

Υπάρχει η παροιμία που λέει: «Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί και να συμβεί».

Πρέπει να το θυμόμαστε αυτό στις 8 Οκτωβρίου, καθώς οι δυνάμεις που έχουν να κάνουν με την υλοποίηση των ευχών, είναι ισχυρές και σαφείς. Καμία από τις ευχές μας όμως, δεν είναι τυχαία.

Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα κατά τη διάρκεια του τριγώνου του Ερμή με τον Δία, και η Τρίτη απαιτεί προσοχή από τρία ζώδια.

Πρέπει να σκεφτόμαστε καθαρά και να εννοούμε αυτά που λέμε αν θέλουμε να βγούμε κερδισμένοι.

Οι δυνάμεις που μας ευνοούν και θέλουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες μας, απαιτούν σαφήνεια.

Τρία ζώδια των οποίων οι ευχές παίρνουν σάρκα και οστά

  • Ταύρος,
  • Καρκίνος,
  • Παρθένος

Ταύρος

Το σπουδαίο για εσάς και τις ευχές σας είναι ότι είστε αρκετά ακριβείς και ξέρετε τι θέλετε.

Οι ευχές σας είναι ρεαλιστικές, και θέλετε η ζωή να είναι ουσιαστική.

Δεν σας αρέσει να βάζετε τον εαυτό σας να σκέφτεται ότι κάτι αδύνατο.

Μία από τις επιθυμίες σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα 8 Οκτωβρίου, καθώς το τρίγωνο Ερμή – Δία,  είναι εδώ για να σας βοηθήσει να δείτε αυτήν την επιθυμία να καρποφορεί.

Είναι καλό που λαχταράτε το πιθανό και όχι το αδύνατο, καθώς αυτή είναι η τέλεια μέρα για να δείτε ότι οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Καθώς αυτή η μία ευχή γίνεται πραγματικότητα, θα νιώσετε τόση ευγνωμοσύνη, καθώς έχετε μια στενή σχέση με τις δυνάμεις του σύμπαντος. Ταύροι, σέβεστε το σύμπαν και, με τη σειρά του, το σύμπαν σας σέβεται και σας κάνει δώρο την πραγματοποίηση μιας ευχής την Τρίτη.

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ερμή- Δία κάνει ό, τι μπορεί για να σας δείξει ότι αυτό που έχετε ευχηθεί δεν είναι αδύνατο να συμβεί.

Στην πραγματικότητα, στις 8 Οκτωβρίου, εσείς προσωπικά νιώθετε δυνατοί, πιθανώς ασυναγώνιστοι, όταν πρόκειται να μετατρέψετε τις σκέψεις σας σε πράξεις.

Είστε δυνατός, συγκεντρωμένος και αποφασισμένος και οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται.

Είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείτε, αλλά το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, σας δίνει την αίσθηση ότι κατευθύνεστε από κάπου, το οποίο είναι ένα συν, επειδή αυτό το είδος της ισχυρής πρόθεσης σας βοηθά να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Μακροπρόθεσμα, εσείς κάνετε την προσπάθεια. Οι διερχόμενοι πλανήτες απλά υποστηρίζουν την πρόθεσή σας.

Η πρόθεσή σας είναι ισχυρή και μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, ειδικά αν είναι προς όφελος των άλλων. Το σύμπαν σας στηρίζει, κάνοντάς τα όλα να συμβούν σύμφωνα με το σχέδιό σας.

Αυτή μπορεί να είναι μια αξιοσημείωτη μέρα για σένα, Καρκίνε, και θα μπορούσε να φέρει περισσότερα από όσα περιμένεις,  αν είσαι τυχερός.

Παρθένος

Όχι μόνο έχετε τη δύναμη να κάνετε τις ευχές σας πραγματικότητα, αλλά διακρίνετε και ποια είναι η πραγματική δύναμη πίσω από τις επιθυμίες σας.

Επιλέγετε τις ευχές σας με σύνεση, καθώς οι υπερδυνάμεις σας πρέπει να αξιοποιηθούν υπέρ σας.

Όχι ότι θα τις χρησιμοποιούσατε ποτέ για κακό, αλλά θέλετε να σιγουρευτείτε ότι θα διατυπώσετε θετικά τις επιθυμίες σας, καθώς δεν αξίζει να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα από κάτι που προέκυψε τυχαία.

Να διατηρήσετε ελαφριά και θετική διάθεση, και μην εύχεστε κακό για κανέναν…Όχι ότι έχεις κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, Παρθένε… σωστά;

Θα δείτε ότι οι ευχές σας εκπληρώνονται όταν είναι ακίνδυνες και εμπλουτίζουν την εμπειρία της ζωής σας. Σας κάνουν καλό οι στοργικές ευχές.

Οι ευχές για χρήματα, την εύρεση αγάπης και την υγεία είναι καλές ευχές. Αυτές είναι που μπορούν να πραγματοποιηθούν για εσάς αυτήν την Τρίτη. Πηγή: enikos

Περισσότερα Βίντεο