Τα 3 ζώδια που πρέπει να ρισκάρουν έως τις 11 Νοεμβρίου – Οι προκλήσεις που φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που πρέπει να ρισκάρουν έως τις 11 Νοεμβρίου – Οι προκλήσεις που φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη

Τα 3 ζώδια που πρέπει να ρισκάρουν έως τις 11 Νοεμβρίου – Οι προκλήσεις που φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κατά τη διάρκεια κάποιων διελεύσεων, είναι καλό να μην «προκαλούμε την τύχη» μας και να κινούμαστε συντηρητικά. Αντίθετα, η περίοδος από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη, είναι ιδανική για την ανάληψη ρίσκων, για τρία ζώδια.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να ρισκάρουν όταν η Αφροδίτη περάσει στον Τοξότη

  • Κριός,
  • Λέων,
  • Τοξότης

Κριός

Με την Αφροδίτη να κινείται μέσα από τον πληθωρικό 9ο  οίκο της φιλοσοφίας σας, τα ταξίδια, και την περιπέτεια, τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε τις δυνατότητες έξω από τη ζώνη άνεσής σας.Κάντε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Επισκεφτείτε ένα μέρος στο οποίο δεν έχετε πατήσει ποτέ το πόδι σας.  Πηγαίντε σε αυτό το μέρος που θέλετε να πάτε «κάποια στιγμή».

Αφομοιώστε την ενέργεια της περιπλάνησης που αιωρείται στον χώρο. Μάθετε κάτι καινούριο, είτε μέσα από ένα βιβλίο, είτε μέσα από ένα μάθημα ή νέο χόμπι.

Προκαλέστε την αντίληψή σας για τον κόσμο και τη θέση σας σε αυτόν.

Ρισκάρετε βιώνοντας τη ζωή στο έπακρο. Μην σκέφτεστε “τι θα γίνει αν”. Αντίθετα να είστε περιπετειώδεις και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει την στιγμή. Αν δεν μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε, αν σας τρομάζει και νιώθετε ότι κάτι που θέλετε είναι πολύ μακρινό, επιδιώξτε το!

Πειραματιστείτε με τον σύντροφό σας. Φέρτε τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία στη σχέση σας.

Λέων

Η αισθησιακή Αφροδίτη περνά μέσα από τον πέμπτο οίκο, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης, και τη δημιουργικότητας, εμπνέοντας σας να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας και να επιδιώξετε τον ενθουσιασμό.

Λέοντες, ενδώστε στον πειρασμό. Αυτές οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύτιμος  χρόνος όπου μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να πειραματιστεί και να διασκεδάσει.

Μην περιορίζεστε από κοινωνικές νόρμες σε θέματα καρδιάς, φύλου και αυτοέκφρασης. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να διασκεδάσετε λίγο.

Δεν είναι έγκλημα, αρκεί να είστε υπεύθυνος. Λαχταράτε τη γνήσια σύνδεση; Βγείτε έξω, κανονίστε μερικά ραντεβού, επιδιώξτε το φλερτ.

Εξερευνήστε απροσδόκητα ενδιαφέροντα αγάπης.

Παραδεχτείτε την αγάπη σας σ’ αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο. Μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά κανείς δεν βρήκε ποτέ τον μεγάλο έρωτα δια της ασφαλούς οδού.

Αν είστε δεσμευμένος, επικεντρωθείτε στο να φέρετε την σπίθα πίσω στη σχέση σας.

Το πιο σημαντικό, δημιουργήστε ενθουσιασμό για τον εαυτό σας.

Αγκαλιάστε περισσότερα από αυτά που φέρνουν χαρά στη ζωή σας. Επικοινωνήστε με το παιδί σας. Βρείτε μια δημιουργική ενασχόληση, αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

Τοξότης

Αν αισθάνεστε ανανεωμένος, αυτό συμβαίνει επειδή είστε.  Κανείς δεν είναι πιο λαμπερός και γοητευτικός από εσάς κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Αυτήν τη στιγμή, τα vibes είναι υπέρ σας, Τοξότες.

Πάρτε λοιπόν μερικά μεγάλα ρίσκα—θα ανταμειφθείτε.

Η Αφροδίτη κινείται μέσα από τον οίκο του εαυτού σας, την ατομικότητα, και τις προσωπικές φιλοδοξίες σας.  Αυτός είναι ο τομέας στο γράφημα του ζωδίου σας και των εντυπώσεων που δημιουργείτε, τη θέση σας στον κόσμο, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε.

Υπάρχει ισχυρή δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα υπέροχο, όμορφο, νέο ξεκίνημα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής.

Δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία, ειδικά όταν πρόκειται για τους στόχους σας.

Κυνηγήστε τους με τόλμη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει μια νέα και επικίνδυνη προσέγγιση. Θα πρέπει επίσης να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την αισιόδοξη και σίγουρη ενέργεια, δοκιμάζοντας κάτι νέο με την εμφάνισή σας. Κάντε ένα makeover. Ένα κούρεμα ή τη βαφή που σκέφτεστε εδώ και μήνες. Ανανεώστε την ντουλάπα σας. Αγοράστε ένα νέο άρωμα ή απόχρωση του κραγιόν.

Αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή για την προσωπική αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα, που σημαίνει επίσης ότι πρέπει να  κάνετε το καλύτερο δυνατό για να επαναπροσδιορίσετε την προσωπική σας προοπτική και κοσμοθεωρία.

Ανεβαίνετε επίπεδο αυτή την περίοδο όσον αφορά τις νέες εμπειρίες.  Μην ξεχάσετε να φλερτάρετε.

Εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας. Αν είστε σε μία σχέση, βρείτε τρόπους να ενθαρρύνετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και την ανεξαρτησία σας.

Μην φοβάστε να κάνετε αυτήν τη συζήτηση με τον σύντροφό σας. Η δέσμευση σε μια σχέση, δεν  σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάζετε τις ατομικές σας επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά σας.

Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, παραμένοντας καλός σύντροφος.

Δείτε επίσης δημοφιλείς ειδήσεις :

Β. Κρούσκα: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι η Μ. Ιωαννίδου είχε σχέση με τον τότε σύντροφό της, Γ. Νταλάρα

Θρήνος - Πέθανε ξαφνικά ο Θανάσης Μάγκας

Αργυρός - Νίκα: Ο πατέρας του τραγουδιστή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Περισσότερα Βίντεο