Τα 2 τυχερά ζώδια που θα βιώσουν μεγάλη αφθονία – «Η γοητεία και το πορτοφόλι σας ενισχύεται» - Gkourou.com Τα 2 τυχερά ζώδια που θα βιώσουν μεγάλη αφθονία – «Η γοητεία και το πορτοφόλι σας ενισχύεται»

Τα 2 τυχερά ζώδια που θα βιώσουν μεγάλη αφθονία – «Η γοητεία και το πορτοφόλι σας ενισχύεται»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σήμερα η ημέρα, 19 Οκτωβρίου, θα είναι γεμάτη με εκπληκτική και άφθονη ενέργεια που θα ευνοήσει ιδιαίτερα δύο ζώδια. Είναι μια ημέρα συναισθηματικής απελευθέρωσης, ανακαλύψεων και εξισορροπητικών πράξεων.

Μπορεί να αισθανθούμε μια ήπια ώθηση προς την επούλωση — είτε αφήνοντας πίσω πληγές από το παρελθόν ή τελικά κατανοώντας κάτι στο μυαλό μας.

Η αισιοδοξία βρίσκεται στα ωροσκόπια μας, ωθώντας μας να ονειρευόμαστε.

Καθώς η μέρα προχωρά, περιμένετε μερικές εκπλήξεις! Κάτι θα μπορούσε να ταρακουνήσει τη συνηθισμένη μας ρουτίνα, ενθαρρύνοντάς μας να προσαρμοστούμε και να προσεγγίσουμε καταστάσεις υπό μια νέα προοπτική.

Μπορεί να υπάρξει μια επιθυμία να απελευθερωθείτε από το συνηθισμένο και να αγκαλιάσετε την αλλαγή, είτε στην εργασία σας, τις σχέσεις ή ακόμη και σ’ ένα προσωπικό έργο.

Με όλη την κοσμική ενθάρρυνση στο σύμπαν, ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες που ανοίγουν πόρτες και σας φέρνουν την αφθονία που έχετε αναζητήσει σε όλη τη ζωής σας.

Τα 2 τυχερά ζώδια που θα βιώσουν μεγάλη αφθονία

  • Δίδυμος,
  • Καρκίνος

Δίδυμος

Δίδυμοι, είναι καιρός να απολαύσετε την αφθονία! Έχετε πολλές ιδέες, καταφέρνετε να διεκπεραιώσετε όλες σας τις υποχρεώσεις, ολοκληρώνετε εκκρεμότητες – άλλωστε, το multitasking είναι το δυνατό σας σημείο! Λογαριασμοί, καθάρισμα, όλα τακτοποιούνται.

Καμία δουλειά δεν είναι δύσκολη αν υπάρχει πάθος. Η συγκέντρωσή σας είναι παραδειγματική. Θα ξεκινήσετε να αναβαθμίζετε το σπίτι σας, όπως σχεδιάζετε να κάνετε από καιρό, θα προγραμματίσετε το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα, θα επικοινωνήσετε μεμιάς με τους φίλους που είχατε ξεχάσει. Συν τοις άλλοις, σε πρώτο πλάνο, έρχεται η υγεία σας. Τα οικονομικά σας παίρνουν τα πάνω τους.

Η αυτοφροντίδα είναι προτεραιότητά σας. Μπορεί να κλείνετε ραντεβού περιποίησης, να πηγαίνετε για γιόγκα ή να βρεθείτε να τηρείτε όλες τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στον εαυτό σας ως τώρα για να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

Εν τω  μεταξύ, η γοητεία σας ενισχύεται και η χαρακτηριστική ενέργεια του Διδύμου, η φιλικότητα, η διάθεση για κουβέντα και η ευφυία, σας κάνουν πρωταγωνιστή. Προσοχή, μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας!

Καρκίνος

Καρκίνοι, ετοιμαστείτε να κολυμπήσετε στα βάθη των συναισθημάτων σας! Με τη Σελήνη, τον κυβερνήτη σας, να σας κάνει πιο πληθωρικούς στον λόγο και πυροδοτώντας την ανάγκη σας για σύνδεση, θα έχετε μια μέρα με απίστευτη αφθονία!

Είναι γνωστή η αγάπη σας για το σπίτι αλλά ξαφνικά, έχετε ανάγκη από κοινωνικοποίηση. Θέλετε να βγείτε με φίλους, να μιλήσετε με όλους τους γνωστούς, να κάνετε ένα πάρτι στο σπίτι σας. Άλλωστε, είστε το πιο φιλόξενο ζώδιο! Είστε σαν ένα σφουγγάρι που απορροφά την ενέργεια των άλλων. Αν κάποιος δεν νιώθει καλά, το αισθάνεστε στο δεκαπλάσιο.

Ποτέ δεν ακολουθείτε το πλήθος – άλλωστε, είστε ο πρωταγωνιστής! Το σύμπαν σας δοκιμάζει και, όλοι ξέρουμε ότι έχετε ανάγκη από τρυφερότητα και αγάπη.

Ξανασκεφτείτε τους πνευματικούς σας στόχους και τα μεγάλα σας όνειρα. Δηλαδή, αναθεωρήστε την επιθυμία σας να κρυφτείτε από όλους για ν’ αποφύγετε την αρνητικότητα της ζωής. Άλλωστε, μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε το ασφαλές καταφύγιο που τόσο λαχταράτε.