Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου - Gkourou.com Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και μάλιστα με καλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Αναλυτικότερα, ο αντικυκλώνας έχει κρατήσει χωρίς βροχές τη χώρα, με τους βοριάδες να ενισχύονται μέχρι και το Σάββατο όπου και θα πνέουν στα 5-7 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα ανέλθουν ακόμη και στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Έτσι θα συνεχισθεί ο καιρός μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Κολυδάς: 3ημερο με ηλιοφάνεια, χωρίς βροχές

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, ανέφερε σχετικά με τον καιρό του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, ότι λόγω του πεδίου υψηλών πιέσεων θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποια αραιή συννεφιά στην χώρα, αλλά χωρίς βροχές.

Παράλληλα, οι άνεμοι μπορεί να πνέουν στα 6-7 μποφόρ μέχρι και το Σάββατο στο Αιγαίο, όμως θα εξασθενίσουν αρκετά στα 4 μποφόρ στο βόρειο, 4-5 μποφόρ στο κεντρικό και 5-6 μποφόρ στο νότιο Αιγαίο. Στο Ιόνιο θα πνέει βορειοδυτικός άνεμος στα 3-4 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες είναι οι συνηθισμένες που παρατηρούνται στο "μικρό καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου και θα ανέλθουν στους 23-24 ακόμη και 25 βαθμούς Κελσίου στις μέγιστες τιμές τους, ενώ οι ελάχιστες θα είναι κοντά στους 11 με 13 βαθμούς Κελσίου. Αυτή η κατάσταση αναμένεται να κρατήσει μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.