Μπροστά στα μάτια του συζύγου της πέθανε η 25χρονη που εγκλωβίστηκε στην πρέσα - Μητέρα δύο παιδιών - Gkourou.com Μπροστά στα μάτια του συζύγου της πέθανε η 25χρονη που εγκλωβίστηκε στην πρέσα - Μητέρα δύο παιδιών

Μπροστά στα μάτια του συζύγου της πέθανε η 25χρονη που εγκλωβίστηκε στην πρέσα - Μητέρα δύο παιδιών


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τραγικό θάνατο μέσα σε εκκοκκιστήριο, βρήκε μια 25χρονη τη Δευτέρα, κοντά στην Γλαύκη Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα τυποποίησης βάμβακος, λίγο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα της Δευτερας, όταν πήγε να το καθαρίσει και αυτό, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τέθηκε σε λειτουργία.

Η 25χρονη είχε κλείσει μία εβδομάδα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, ενώ παρών στη σκηνή ήταν ο σύζυγός της με τον οποίο ήταν συνάδελφοι.

Για τον απεγκλωβισμό της έσπευσαν συνολικά τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα άνδρες.

Στο σημείο έσπευσε και το ΕΚΑΒ που μετά τον απεγκλωβισμό της τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πού αποδίδει τον θάνατο της 25χρονης ο σύζυγος της

Ο σύζυγός της, συντετριμμένος από τον αποτρόπαιο θάνατο της συζύγου του που βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, μίλησε στην ΕΡΤ και υποστήριξε ότι το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη όταν έγινε λανθασμένος χειρισμός από έναν άλλο εργαζόμενο στο μηχάνημα τυποποίησης.

Εξαιτίας του εργατικού δυστυχήματος στο εκκοκκιστήριο, ο σύζυγός της θρηνεί για την απώλεια της γυναίκας του με αυτό τον φρικτό τρόπο, καθώς και τα δύο τους παιδιά που έχασαν τόσο πρόωρα τη μητέρα τους.

Το εκκοκκιστήριο που βρίσκεται στο χωριό Πρόδρομος του Δήμου Κιλελέρ ανέστειλε τη λειτουργία του μετά την τραγωδία, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, κ. Γιάννης Σκόκας.

Προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.