«Πήρε το νεκρό μωρό αγκαλιά και πήγε σε πανηγύρι» – Σοκαριστική μαρτυρία για την 24χρονη στην Αμαλιάδα - Gkourou.com «Πήρε το νεκρό μωρό αγκαλιά και πήγε σε πανηγύρι» – Σοκαριστική μαρτυρία για την 24χρονη στην Αμαλιάδα

«Πήρε το νεκρό μωρό αγκαλιά και πήγε σε πανηγύρι» – Σοκαριστική μαρτυρία για την 24χρονη στην Αμαλιάδα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μαρτυρία που είδε το φως της δημοσιότητας για την 24χρονη από την Αμαλιάδα, υποστήριξε ότι η κοπέλα πήρε αγκαλιά το βρέφος της νεκρής φίλης της και το πήγε σε πανηγύρι, πιάνοντας κουβέντα με γνωστούς.

Ο πατέρας του νεκρού μωρού είπε στην εκπομπή «Πρωινό»: «Μου είπαν άνθρωποι που την ήξεραν ότι το βράδυ που πέθανε ο Παναγιωτάκης, τον πήρε νεκρό στην αγκαλιά και πήγε σε πανηγύρι που γινόταν τότε στην Κάτω Αχαΐα».

«Τον είχε σκεπασμένο με μια κουβερτούλα και κάποιοι της είπαν να τον πάει σπίτι γιατί θα κρύωνε. Εκείνη επέστρεψε και τότε πήρε τηλέφωνο τους γονείς και τους είπε ότι το παιδί δεν ήταν καλά, ενώ ήταν νεκρό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μετά από λίγο, η κοπέλα ενημέρωσε οικείο πρόσωπο της οικογένειας του παιδιού, αναφέροντας ότι το μωρό έχει πεθάνει και πως το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.