Πανσέληνος στον Κριό στις 17 Οκτωβρίου: Αυτό είναι το ζώδιο που θα απογειωθεί οικονομικά - Gkourou.com Πανσέληνος στον Κριό στις 17 Οκτωβρίου: Αυτό είναι το ζώδιο που θα απογειωθεί οικονομικά

Πανσέληνος στον Κριό στις 17 Οκτωβρίου: Αυτό είναι το ζώδιο που θα απογειωθεί οικονομικά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η πανσέληνος στον Κριό στις 17 Οκτωβρίου είναι η μεγαλύτερη υπερπανσέληνος του 2024 και, όχι μόνο θα είναι το μεγαλύτερο και φωτεινότερο φεγγάρι του έτους για όλους, αλλά θα έχει ιδιαίτερη σημασία για ένα ζώδιο που θα ανθίσει οικονομικά κάτω από την ενέργειά του.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Helena Hathor στο YourTango, ένας του ζωδιακού κύκλου «θα βγάλει πραγματικά καλά χρήματα» χάρη σε αυτή την Πανσέληνο.

Αυτά φυσικά είναι εξαιρετικά νέα για αυτούς καθώς τον τελευταίο καιρό, έχουν εργαστεί πολύ σκληρά και αυτή η πανσέληνος θα τους χαρίσει απλόχερα την ανταμοιβή τους.

Σύμφωνα με την Hathor, αυτή η τύχη οφείλεται στην αμοιβαία υποδοχή που συμβαίνει μεταξύ του Καρκίνου και του Κριού.

Αυτή η πλανητική σχέση μπαίνει στο παιχνίδι στις 17 Οκτωβρίου όταν ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης του Κριού, βρίσκεται στον Καρκίνο και η Σελήνη, ο κυβερνήτης πλανήτης του Καρκίνου, βρίσκεται στον Κριό.

Το ζώδιο που θα ευνοηθεί από την πανσέληνο του Κριού

Ο τυχερός του ζωδιακού κύκλου δεν είναι άλλος από τον Καρκίνο.

«Οι Καρκίνοι θα αισθανθούν την επιθυμία να φτάσουν σε ψηλότερες θέσεις στην καριέρα τους», δήλωσε ο αστρολόγος Evan Nathaniel Grim, σε βίντεο του.

Παρά τη φυσική τάση του Καρκίνου να γαλουχεί τους άλλους, με αυτή την ισχυρή ενέργεια του Κριού, η Grim εξήγησε ότι ο Καρκίνος θα επικεντρωθεί τελικά στο να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό του για να «φτάσει σε ένα μέρος αγάπης για τον εαυτό του».

Σε ένα άλλο TikTok βίντεο, ένας αστρολόγος με το όνομα @astrologybro ενθάρρυνε τον Καρκίνο να σκεφτεί τι του φέρνει χαρά εκτός από τη φροντίδα των άλλων, χωρίς φόβο να θεωρηθεί εγωιστής.Μόλις λάβετε αυτή τη νέα οικονομική επιτυχία, οι αστρολόγοι προειδοποιούν να μην «τα ξοδέψετε όλα ταυτόχρονα».

«Θα γίνεις πλούσιος γρήγορα και μετά θα πεις, "Ω, έχω τόσα πολλά να ξοδέψω"», διαβάζουμε στο Your Tango. Δυστυχώς, κάποιοι μπορεί να ξοδέψουν τη νέα τους περιουσία απερίσκεπτα, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι αυτή η οικονομική επιτυχία, αν και μεγάλη, είναι μόνο προσωρινή.

Δείτε επίσης δημοφιλείς ειδήσεις :

Β. Κρούσκα: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι η Μ. Ιωαννίδου είχε σχέση με τον τότε σύντροφό της, Γ. Νταλάρα

Θρήνος - Πέθανε ξαφνικά ο Θανάσης Μάγκας

Αργυρός - Νίκα: Ο πατέρας του τραγουδιστή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Περισσότερα Βίντεο