Όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου - Gkourou.com Όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τι θα συμβεί σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Αυτή είναι μια καλή αστρολογική φάση για να σκεφτείτε τι σας λέει ο εσωτερικός σας διάλογος σχετικά με την ικανότητά σας να αναλάβετε θαρραλέα δράση. Αν έχετε σκέψεις ή συναισθήματα αυτοαμφισβήτησης, αντικαταστήστε τα με σκέψεις, όπως «Έχω όλα όσα χρειάζομαι για την επιτυχία» ή «Δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση από τους άλλους για να ξέρω πόσο ικανός είμαι».

Ταύρος

Οι ενέργειές μας στην παρούσα στιγμή μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον μας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε το όραμά σας σε πραγματικό χρόνο. Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να δείτε τα πάντα να συνδυάζονται. Απλά επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το να ζείτε με τόλμη και θάρρος. Έτσι θα έρθετε πιο κοντά στο επιθυμητό μέλλον σας.

Δίδυμοι

Φανταστείτε ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε το περιβάλλον ή την πορεία σας ανά πάσα στιγμή. Πώς θα ήταν η ιδανική μέρα αν ζούσατε με απόλυτη ελευθερία; Περιγράψτε λεπτομερώς πώς θα περνούσατε τον χρόνο σας, με ποιον θα ήσασταν και τι είδους δραστηριότητες θα ακολουθούσατε. Πώς αυτό το όραμα σας επιτρέπει να κάνετε μεγαλύτερα όνειρα και να διευρύνετε τις δυνατότητές σας; Σκεφτείτε τις εσωτερικές αλλαγές που απαιτούνται για να κάνετε αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Καρκίνος

Σκεφτείτε μια εμπειρία του παρελθόντος που σας διαμόρφωσε σημαντικά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εμβαθύνετε στο πώς αισθάνεστε για αυτήν την εμπειρία τώρα. Έχει αλλάξει η οπτική σας για αυτή την εμπειρία με την πάροδο του χρόνου; Ποιες νέες γνώσεις αποκομίσατε που δεν είχατε συνειδητοποιήσει προηγουμένως; Σκεφτείτε πώς αυτές οι γνώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφωθείτε και να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας ανθεκτικότητα.

Λέων

Σήμερα, μπορεί να είστε πρόθυμοι να βρείτε νέους τρόπους για να είστε αυθόρμητοι και να αναζωογονήσετε τις αισθήσεις σας. Μπορεί να έχετε δημιουργικές ανακαλύψεις όπου λάμπει η εσωτερική σας ιδιοφυΐα. Όλοι μας έχουμε μια ιδιοφυΐα. Όταν εξασκούμε τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας, μπορούμε να τα δούμε να βγαίνουν προς τα έξω, μερικές φορές με απροσδόκητο τρόπο.

Παρθένος

Σήμερα, μπορεί να είστε περισσότερο συνδεδεμένοι με τις δημιουργικές σας αισθήσεις απ’ ό,τι συνήθως. Έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε κάτι ουσιαστικό στον κόσμο που μπορεί να θεραπεύσει και να επεξεργαστεί την εσωτερική σας πραγματικότητα. Ποιες θετικές σκέψεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και τις δυνατότητές σας; Πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη νοοτροπία στους τρέχοντες στόχους σας;

Ζυγός

Αυτό το χρονικό πλαίσιο σας υπενθυμίζει να επενδύσετε την ενέργειά σας στα πάθη σας και να ζήσετε στο παρόν αγκαλιάζοντας αυτό που σας δίνει χαρά. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξασκηθείτε στα χόμπι σας χωρίς να εστιάζετε στο αποτέλεσμα. Σκεφτείτε τις πιο στενές σας σχέσεις και πώς εμφανίζεστε σε αυτές. Παρατηρείτε κάποια μοτίβα συμπεριφοράς που επηρεάζονται από το ασυνείδητό σας; Πώς επηρεάζουν αυτά τα μοτίβα την ικανότητά σας να είστε ευάλωτοι και ανοιχτοί;

Σκορπιός

Συχνά, τα πράγματα που θέλουμε να καλλιεργήσουμε χρειάζονται χρόνο για να καρποφορήσουν. Παραμένοντας συγκεντρωμένοι και αφιερώνοντας χρόνο στην φυσική περιέργεια μας μπορούμε να κατακτήσουμε κάθε στόχο. Μπορεί να αναρωτηθείτε: Ποιες είναι οι φιλοδοξίες μου για το μέλλον; Πώς ευθυγραμμίζονται οι αξίες μου με τους τρέχοντες στόχους μου;

Τοξότης

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να βιώσετε είτε εγγύτητα είτε απόσταση στις σχέσεις σας. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της ασυνείδητης συμπεριφοράς σας στις πιο στενές σας σχέσεις. Έτσι πέφτει φως στο πώς αυτή η συμπεριφορά επηρεάζει την ικανότητά σας να είστε ευάλωτοι. Αναλογιστείτε μια πρόσφατη αλληλεπίδραση όπου νιώσατε την ανάγκη είτε να τραβήξετε κάποιον πιο κοντά είτε να νιώσατε ότι θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Τι προκάλεσε αυτό το συναίσθημα;

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, απολαμβάνοντας διάφορες μορφές έμπνευσης. Πειραματιστείτε καθώς μπορείτε να ζωντανέψετε κάτι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με αξιοσημείωτα επίπεδα αγνού, αυθεντικού ταλέντου. Εμπιστευτείτε τη μαγεία και την ικανότητά σας να δημιουργήσετε κάτι νέο.

Υδροχόος

Σήμερα, είστε σε θέση να συμφιλιωθείτε με εμπειρίες από το παρελθόν που μπορεί να έχετε θάψει βαθιά. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επουλώσετε βαθιές πληγές που μπορεί να επηρεάζουν την άποψή σας για τον κόσμο. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια εμπειρία του παρελθόντος επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεστε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Αυτό σας βοηθάει να κατανοήσετε τις ασυνείδητες συμπεριφορές σας.

Ιχθύες

Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να σχεδιάσετε τους στόχους σας με τρόπο που θα σας κάνει να δείτε τις ανταμοιβές και τις θετικές αλλαγές που μπορούν να διαχέονται σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν και είναι σημαντικό να φροντίζετε για τη συνολική σας ευημερία, μπορεί να πιάνετε τον εαυτό σας να δίνει αρκετές αναβολές σε πράγματα που έχετε να κάνετε. Μην κατακρίνετε τον εαυτό σας γι’ αυτό, καθώς μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

Περισσότερα Βίντεο