Διαφήμιση - Advertisement
Λουκίλα Καρρέρ: Το παράπονο του Μίμη Πλέσσα - Τι έλεγε 12 ημέρες πριν φύγει ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης - Gkourou.com Λουκίλα Καρρέρ: Το παράπονο του Μίμη Πλέσσα - Τι έλεγε 12 ημέρες πριν φύγει ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης

Λουκίλα Καρρέρ: Το παράπονο του Μίμη Πλέσσα - Τι έλεγε 12 ημέρες πριν φύγει ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μόλις 12 ημέρες πριν φύγει ο Μίμης Πλέσσας η σύζυγός του είχε μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό, Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, για το παράπονο του.

"Η Νάνα Μούσχουρη που είναι ένας ταπεινότατος άνθρωπος ήθελε να κάνει μια διεθνή καριέρα. Όταν θες να κάνεις διεθνή καριέρα θα πας με τον Πλέσσα που ήταν ένα άναρχο πνεύμα, ελεύθερο πουλί της εποχής, έπαιζε τζαζ στη ραδιοφωνία ή θα πήγαινες με τον συνθέτη που είχε όλη την υποστήριξη; Με ποιον θα πήγαινες αν ήθελες μια διεθνή καριέρα; Με αυτόν που έχει όλο αυτό το πακέτο. Ο Μίμης ήταν ένα άναρχο πνεύμα που του έκοβαν τα φτερά στις δισκογραφικές εταιρείες", είχε πει η ίδια.

"Πάντα κάνει σχέδια ο Μίμης. Το παράπονό του είναι πότε θα ανέβει στην σκηνή να παίξει πιάνο. Κατεβαίνει στο στούντιο, περνάει από το πιάνο και κάθεται μετά στην πολυθρόνα του και ηρεμεί. Θέλει την επαφή με τον κόσμο πάρα πολύ. Από τη μια θέλεις να προστατέψεις την εικόνα σου, είναι δύσκολο! Πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία", είχε αποκαλύψει η Λουκίλα Καρρέρ.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο